Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Zákaznické centrum čeká razantní proměna

ÚSTÍ NAD LABEM - Už v sobotu 7. května začne plánovaná rekonstrukce Zákaznického centra v Revoluční ulici. Cílem projektu celkové obnovy tohoto prostoru je co nejlépe zlepšit služby pro zákazníky.

Informační centrum se tak přesune do paláce Zdar na Mírové náměstí, jídenky a kupony pak zakoupíte jedině u Hraničáře...


Současná podoba Zákaznického centra v Revoluční ulici (27. dubna 2016, David Koritenský).

"Od 7. května do 15. srpna 2016 dochází k rekonstrukci Zákaznického a informačního centra v Revoluční ulici. V tomto období zde nebude možné kupovat jízdenky na MHD a nebudou zde podávány informace cestující veřejnosti," informoval tiskový mluvčí Dopravního podniku města Ústí nad Labem Luboš Heřman. Informace pro cestující budou přesunuty do Paláce Zdar od pondělí do pátku od 9.00 do 17.00 hodin.

Předprodej jízdenek zůstává zachován pouze u Hraničáře s prodlouženou pracovní dobou od pondělí do pátku od 6.00 do 19.00 hodin, v sobotu pak od 7.00 do 12.00 hodin. V budově v Revoluční ulici bude zachován prodej jízdenek společnosti BusLine od pondělí do pátku od 8.00 do 16.00 hodin a ztráty a nálezy v 1. patře, reklamace a placení pokut ve druhé patře a předprodej pro velkoodběratele ve čtvrtém patře. Telefonní infolinka s dopravními informacemi na čísle 800 100 613 zůstává i nadále v provozu.


Úzké uličky zmizí a nahradí je velký prostor (27. dubna 2016, David Koritenský).

Přípravy započaly již na začátku roku 2014, kdy se vypracovával stavební projekt návrhu dispozičního řešení a následně projekt pro stavební povolení. Letos se pracuje na konečném návrhu projektu interiéru, barevného řešení, návrhu nábytku a úpravy celého podloubí. Důležitým aspektem je zpříjemnit a zlepšit služby cestujícím v oblasti předprodeje a informačního centra. Proto se v základu změní dispoziční proporce předprodeje jízdenek a informačního centra.

Nový stav řešení bude mnohem komfortnější než doposud, proto lze zjednodušeně říci, že rekonstrukce 'přenese' veškeré služby do nitra budovy. "Předprodej jízdenek pro cestující po rekonstrukci budovy již nebude probíhat venku v mrazu a v letním počasí na slunci, ale přesune se dovnitř do tepla budovy. Budova bude vybavena klimatizačním systémem, který zajistí dostatečný komfort i ve velmi horkých letních měsících. Dalším přínosem je omezení hluku z ulice a zlepšení komunikace mezi cestujícím a obsluhou. Nevhodně také působilo zatmavené sklo, které omezovalo kontakt mezi prodávajícím a cestujícím," popsal myšlenku Jakub Kolář, vedoucí správy majetku.


Prosvětlený a velký prostor pro cestující bude jistě příjemný (vizualizace DPMUL).

Další novinkou má být vznik služebního vchodu pro zaměstnance Dopravního podniku města Ústí nad Labem a.s. a nájemníky budovy tak, aby nedocházelo ke střetávání zaměstnanců a cestující veřejnosti u přepážek informačního a zákaznického centra a zamezilo se tak velkého průchodu lidí okolo přepážek.

Nové prostory budou co nejvíce prosvětlené, klimatizované, dostatečně vytápěné a budou splňovat nejpřísnější normy současných hygienických požadavků. Uvnitř budovy bude pro cestující menší hala, která bude vybavena informačním vyvolávacím systémem, známým například z úřadů či pošty. Čtyři multifunkční okénka zajistí dostatečný prostor pro odbavení co největšího počtu cestujících, tak aby zde nedocházelo k vytváření front.


Vyvolávací systém zpřehlední chod centra (vizualizace DPMUL).

Ústecký kraj teď

zdroj: http://www.kr-ustecky.cz/

zdroj: http://www.chmi.cz/

Počasí Ústí nad Labem - Slunečno.cz

Redakce Ústí nad Labem:

210 vysocina
Krajská redakce Vlčoun.cz:
- Filip Vlček
- František Živnůstka
- Miroslav Hruška

Chcete posílit náš tým?
Možná hledáme právě vás!
Více informací zde.

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!