Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Zlínský kraj si prohlédl vozy Transdevu a TQM

ZLÍNSKÝ KRAJ - Kontrolní den u společností Transdev Morava a TQM absolvovali zástupci Zlínského kraje a společnosti Koordinátor veřejné dopravy Zlínského kraje. Firmy mají vozidla i personál, pracují na vybudování zázemí.

Zmínění dopravci budou od příštího roku po dobu dalších deseti let zajišťovat autobusovou dopravu na Vsetínsku a Valašskomeziříčsku...


Autobus TQM opatřený logem Zlínského kraje (9. června 2020, Zlínský kraj).

"Osobně jsme se přesvědčili o tom, že oba noví dopravci mají eminentní zájem zahájit provoz v našem kraji co nejkvalitněji, o čemž svědčí i to, že již nyní mají připravený nový a moderní vozový park, stejně jako potřebný technický personál. V tuto chvíli je jejich prioritou dokončit jednání o umístění servisního zázemí ve svých budoucích působištích na území Zlínského kraje," informoval náměstek hejtmana Zlínského kraje Pavel Botek, zodpovědný za oblast dopravy.

Společnost Transdev Morava bude obsluhovat oblast Vsetínska. Nasadí zde celkem 50 autobusů, dalších 5 bude mít v záloze jako rezervu, z toho 34 autobusů bude zcela nových. Půjde o značky Iveco a SOR. Společnost TQM holding bude působit v oblasti Valašskomeziříčska. K dispozici bude mít 42 autobusů, k tomu dalších 5 rezervních. Většinu z toho budou tvořit vozidla Iveco s průměrným stářím 3 až 6 let.


Prohlídka autobusů opavského dopravce TQM (9. června 2020, Zlínský kraj).

"Kromě toho, že jsme měli možnost prohlédnout si autobusy, s nimiž budou obě společnosti ve Zlínském kraji jezdit, využili jsme tato setkání, abychom si s jejich zástupci ujasnili a doladili některé kroky a záležitosti nezbytné k tomu, aby od 1. ledna všechno fungovalo k plné spokojenosti cestujících," sdělil Martin Richtar, jednatel společnosti Koordinátor veřejné dopravy Zlínského kraje.

"Chtěl bych poděkovat vedení obou společností za vstřícné a férové jednání," uzavřel náměstek Pavel Botek s tím, že další jeden nebo dva kontrolní dny uskuteční kraj ve společnostech Transdev Morava a TQM holding ještě letos na podzim. Noví dopravci vyjedou podle smluv uzavřených z řádných výběrových řízení od 1. ledna následujícího roku, kdy nahradí stávající dopravce.


Kraj si prohlédl také autobusy společnosti Transdev (9. června 2020, Zlínský kraj).

Zlínský kraj teď

zdroj: http://cam-zl.nwt.cz/

Počasí Zlín - Slunečno.cz

Redakce Zlín:

213 zlinsky
Krajská redakce Vlčoun.cz:
- Filip Vlček

Kontakt na redakci:
- zlinsky@vlcoun.cz 

Chcete posílit náš tým?
Možná hledáme právě vás!
Více informací zde.

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!