Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

BusLine zahajuje sezonu oblíbených Skibusů

LIBERECKÝ KRAJ - BusLine odstartoval lyžařskou sezónu turistickými linkami v podobě Skibusů, které každoročně využívají nejen sjezdaři, ale i nadšenci další sportů v Krkonoších a Jizerských horách.

V rámci letošní zimní sezóny pro veřejnost opět provozuje obvyklé linky do Rokytnice nad Jizerou, Harrachova a Jizerek...


Sezona Skibusů v Libereckém kraji se rozjíždí (nedatováno, BusLine).

Rokytnický Skibus mohou lyžaři v letošní sezóně opět využívat zcela zdarma, a to v období od 17. prosince do 2. dubna. V hlavní sezóně od 25. prosince do 2. března je plánováno nasazení druhého vozu. Vybrané spoje budou prodlouženy i do Jablonce nad Jizerou, a to třikrát denně. Kmenově jsou nasazeny nízkopodlažní vozy Irisbus Crossway LE, opět po dvou letech je rokytnická flotila Skibusů doplněná i o třídvéřový plně nízkopodlažní CITYBUS.

Skibus Harrachov je provozován i letošní zimu, a to na objednávku sdružení místních hoteliérů a skiareálu Harrachov od 25. prosince do 19. března. Pro držitele Harrachov Card bude jezdit zdarma, ostatní cestující zaplatí 20, respektive 10 korun.. Tradiční Karosa B951 bude letos střídána i nízkopodlažním Tedomem na CNG.


Rokytnický Skibus vyjíždí i v letošním roce (nedatováno, BusLine).

"Již čtvrtou sezónu si opět Skiareál Špindlerův Mlýn Mísečky objednal i Skibus z Jilemnice na Mísečky, který zajistí od 25. prosince do 19. března vůz našeho jilemnického střediska," uvedla tisková mluvčí společnosti BusLine Nikola Bradíková. Spoje Skibusu na Mísečky fungují pro cestující bezplatně, ale kromě nich mohou lyžaři na Mísečky využít i běžné spoje pravidelné linky 947 v tarifu IDOL. I pro Skibus na Mísečky je připravena změna vozového parku a tradiční Karosy C 934 nahradí citelně mladší SOR C 10,5.


Skibusy jsou v zimní sezoně vyhledávanou dopravou (nedatováno, BusLine).

Jizerské hory patří k oblíbené lokalitě pro lyžaře a běžkaře, a tak i letošní zimní sezónu jistě hojně využijí jizerskohorského Skibusu v trase Jablonec nad Nisou - Janov - Tanvaldský špičák - Tanvald s provozem od 26. prosince do 19. března. Skibus bude i v tomto roce obsluhovat centrum Tanvaldu a přilehlé sídliště. Po obsloužení skiareálu Tanvaldský Špičák bude dále pokračovat okružně do Tanvaldu a zpět do skiareálu pojede přes Albrechtice v Jizerských horách či Smržovku.

"Skibus Jizerky mají držitelé Jizerky Card zdarma a ostatní zaplatí za jízdu 20 nebo 10 korun. Od 25. prosince bude v provozu i oblíbená zimní víkendová a prázdninová linka MHD číslo 121 na Hrabětice a Bedřichov," dodala Bradíková.


Skibusy budou v provozu do března či dubna (nedatováno, BusLine).

Liberecký kraj teď

zdroj: http://www.anetliberec.org/

zdroj: http://www.anetliberec.cz/

Počasí Liberec - Slunečno.cz

Redakce Liberec:

207 liberecky
Krajská redakce Vlčoun.cz:
- Filip Vlček

Kontakt na redakci:
- liberecky@vlcoun.cz 

Chcete posílit náš tým?
Možná hledáme právě vás!
Více informací zde.

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!