Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Jičín: Přijela Beruška i Autobusová pohádka

JIČÍN - Sobotní odpoledne patřilo v Jičíně oblíbenému festivalu, během kterého významný český autobusový dopravce BusLine představil bezpečný autobus pro děti. Nechyběla ani známá Autobusová pohádka.

Na své si přišli nejen děti, ale i jejich rodiče, protože díky komunikaci herců s publikem si představení získalo všechny přítomné.


V rámci Festivalu Jičín byl představen dětský autobus Beruška (13. září 2014).

Festival probíhal od středy 10. do neděle 14. září a navštívily jej desítky tisíc lidí. Do akce se zapojila i společnost BusLine, která tam představila skutečně bezpečný autobus 'Beruška'. BusLine na jaře letošního roku uvedl do provozu již druhý speciální autobus a do budoucna chce vytvořit flotilu těchto bezpečných autobusů.

Projekt Bezpečnost pro naše děti byl zahájen v listopadu 2012, kdy byl uveden do provozu právě autobus 'Beruška', který již urazil desítky tisíc kilometrů a přepravil tisíce dětí na různé kulturní i sportovní akce. Na autobus se přišli podívat především rodiče s dětmi, ale pozornost si získal i ostatních návštěvníků všech věkových kategorií.


Se zájemci diskutovali pracovníci společnosti BusLine (13. září 2014).

Zájemci si mohli prohlédnout exteriér i interiér autobusu a samozřejmě si vyzkoušet upnutí dítěte do bezpečné sedačky. Autobus SOR ILH 12 je vůz vyrobený na zakázku a disponuje 50 místy k sezení. Všechna sedadla jsou vybavena moderním systémem IsoFix, díky kterému je dítě bezpečně upoutáno během několika vteřin.

Dětské sedačky jsou vyrobeny s použitím revoluční technologie Maxi-Cosi Rodi AirProtect® s vylepšenou boční ochranou, která překonává již tak přísné bezpečnostní testy. Sedačka chrání hlavu dítěte v případě nehody a má také optimální ochranu pro oblast boků. Lze ji polohovat, délka a šířka opěrky zad může být přizpůsobena rostoucímu dítěti ve věku od 3 do 12 let.


Autobusová pohádka sklidila před několika stovkami diváků úspěch (13. září 2014).

"Autobus Beruška provozuje naše středisko v Jablonci nad Nisou. V březnu jsme uvedli do provozu další tento speciální autobus 'Mikeš', který je nasazen na středisku v Liberci. Díky oběma vozům jsme na základě poptávky schopni zajistit dopravu dětí z mateřských a základních škol z kraje," řekl Jakub Vyskočil, předseda představenstva BusLine.


Představení rozdivočelo všechny diváky - malé i velké (13. září 2014).

Nejen malým návštěvníkům festivalu BusLine představil interaktivní Autobusovou pohádku. Herci Ivan Vyskočil, Martin Sochor a Hana Baroňová ji odehráli v rámci jičínského festivalu na Rynečku.

"Dnes poprvé po uvedení premiéry této pohádky jsme ji měli možnost představit před několikastovkovým publikem. Hrálo se nám naprosto skvěle, nečekali jsme takovou strhující atmosféru. Bavili se nejen děti, ale i dospělí, a to je pro nás opravdu veliká poklona," sdělil Ivan Vyskočil. Celé divadelní představení trvá 50 minut.


Autobusovou pohádku znají děti z Libereckého i Ústeckého kraje (13. září 2014).

Královéhradecký kraj teď

zdroj: http://webcam.hkfree.org/

zdroj: http://portal.chmi.cz/

Počasí Hradec Králové - Slunečno.cz

Redakce Hradec Králové:

208 kralovehradecky
Krajská redakce Vlčoun.cz:
- Filip Vlček

Kontakt na redakci:
- kralovehradecky@vlcoun.cz 

Chcete posílit náš tým?
Možná hledáme právě vás!
Více informací zde.

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!