Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

O Vánocích v Budějovicích omezí jen autobusy

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Městská hromadná doprava bude v období vánočních svátků zajištěna v omezeném rozsahu. Páteřních trolejbusových linek se ale omezení nijak nedotkne a linky budou v provozu podle běžných jízdních řádů.

Na Štědrý den bude provoz většiny autobusových linek ukončen po 15.00 hodině, v poslední den roku až mezi 18.00 a 19.00 hodinou...


Noční linky pojedou dle běžných jízdních řádů (27. září 2023, Vlčoun/František Živnůstka)

Provoz městské hromadné dopravy v Českých Budějovicích se bude v pracovních dnech od 27. prosince do 29. prosince, a dále také 2. ledna nového roku řídit podle prázdninových jízdních řádů. O sobotách, nedělích a svátcích budou spoje jezdit dle jízdních řádů pro víkendový provoz. Stejně jako každý rok, tak i v letošním roce pak bude tradičně omezen večerní provoz trolejbusů a autobusů na Štědrý den a na silvestra, tedy ve dnech, kdy budou spoje jezdit podle jízdních řádů pro neděli. 

"Spoje označené v kapesních i zastávkových jízdních řádech poznámkou s číslem "24" nejedou 24. prosince 2023, spoje označené poznámkou s číslem "55" nejedou 24. a také 31. prosince," uvedl Dopravní podnik města České Budějovice na svých internetových stránkách. Na nich cestující také najdou konkrétní spoje, které v uvedené dny pojedou jako poslední. Dá se ovšem říci, že trolejbusů se změny nedotknout a zkrácen bude provoz autobusových linek. 


Denní trolejbusové linky pojedou také bez omezení (28. září 2023, Vlčoun/Filip Vlček)

Na Štědrý den provoz provoz linek veden podle jízdních řádů pro víkendy a svátky s postupným omezením provozu mezi 16.00 až 17.00 hodin. Zcela bez omezení pak pojedou trolejbusové linky číslo 2, 3, 5 a 9 a dále také autobusové linky číslo 21, 22 a 23. Díky provázanosti jízdních řádů pak bude zajištěn běžný provoz podle platných jízdních řádů také na nočních linkách číslo 53 a 59. Podobně to bude také na Silvestra s tím rozdílem, že provoz denních autobusových linek bude ukončen až v době mezi 18.00 a 19.00 hodin. 

V pondělí a úterý 25. a 26. prosince bude provoz zajištěn bez omezení podle jízdních řádů platných pro víkendy a svátky, to samé by mělo platit také v sobotu 30. prosince a na Nový rok. V pracovních dnech mezi 27. a 29. prosincem a dále také v úterý 2. ledna pak budou spoje jezdit podle prázdninových jízdních řádů. Běžný provoz bude obnoven od středy 3. ledna. 


Doprava tak bude omezena jen u autobusů (27. září 2023, Vlčoun/František Živnůstka)

Jihočeský kraj teď

zdroj: http://www.teplarna-cb.cz/

zdroj: http://www.teplarna-cb.cz/

Počasí České Budějovice - Slunečno.cz

Redakce Č.Budějovice:

203 jihocesky
Krajská redakce Vlčoun.cz:
- Filip Vlček

Kontakt na redakci:
- jihocesky@vlcoun.cz 

Chcete posílit náš tým?
Možná hledáme právě vás!
Více informací zde.

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!