Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

DP hledá řidiče, nabízí příspěvky i mzdy navíc

ČESKÉ BUDĚJOVICE - Dopravní podnik města České Budějovice hledá nové zájemce na pozice řidičů a řidiček. Své řady by rád rozšířil o již stávající řidiče profesionály, ale i o ty, kteří se jimi teprve chtějí stát.

Firma nabízí benefity, jako je kromě 5 týdnů dovolené třeba příspěvek na kulturu, sport či dovolenou. Získat lze i 13. a 14. plat...


Českobudějovický DP hledá nové řidiče (3. května 2019, František Živnůstka)

"Pro zájemce, kteří disponují pouze řidičským oprávněním skupiny B či C, máme připraven výukový program od zkušených profesionálů, kteří zájemcům pomohou získat řidičské oprávnění skupiny D. Veškeré náklady na získání řidičského průkazu hradíme z naší strany. Navíc i řidiči v zácviku dostávají od dopravního podniku výplatu," uvedl ředitel dopravního podniku Slavoj Dolejš. Těmito kroky se dopravní podnik snaží otevřít dveře širokému spektru lidí. Zatímco jistoty, které podnik se sedmdesátiletou tradicí přináší, mohou být pozitivním motivátorem pro změnu zaměstnání, vyučení v autoškole na náklady podniku je benefitem, který odstraňuje zbylé bariéry či váhání.

Autoškolu a Akreditované školící středisko řidičů provozuje Dopravní podnik města České Budějovice od 1. září 2016. Za největší klady těchto výukových center lze považovat profesionální a zároveň lidský přístup, předávání nespočtu zkušeností z městského provozu, seznámení se s potřebnou legislativou, ale i dobré technické vybavení. "V rámci autoškoly zájemci získají vše, co každý řidič profesionál pro svoji práci potřebuje. Do současnosti u nás absolvovalo více než 120 řidičů autobusů, z nichž 20 představovaly ženy," doplnil Slavoj Dolejš.


Poslední náborová akce se uskutečnila před čtyřmi lety (3. května 2019, František Živnůstka)

Jako zaměstnavatel dopravní podnik slibuje všem zájemcům žádoucí pracovní podmínky a mimo obvyklých výhod jako 5 týdnů dovolené, láká potenciální řidiče na nadstandardní benefity. Svým zaměstnancům přispívá na stravování, kulturu, sport, ale i na dovolenou či dětské tábory. Řidičům jsou propláceny přesčasy nad rámec zákonných povinností, jsou odměňování za ježdění bez nehod a k výplatě mohou získat takzvanou 13. a 14. mzdu. Všichni zaměstnanci a jejich rodinní příslušníci mohou využívat MHD za zvýhodněnou cenu. Významným benefitem je i příspěvek na penzijní a úrazové připojištění.

Dopravní podnik města České Budějovice uskutečňoval poslední náborovou kampaň od roku 2016. Ta se setkala s velkým úspěchem mimo jiné i pro její zacílení na ženy. Zatímco v roce 2018 českobudějovický dopravní podnik zaměstnával 21 řidiček, v roce 2020 je jejich počet o 5 vyšší. Na druhou stranu podnik čelí propadu počtu řidičů mužů. V roce 2018 vozy městské dopravy obsluhovalo 234 řidičů, letos jich podnik zaměstnává pouze 206. "Od možnosti získání řidičského oprávnění skupiny D na náklady zaměstnavatele si dopravní podnik slibuje přísun nových zaměstnanců i navzdory nyní přesycenému a hyperkonkurenčnímu trhu pracovních nabídek," uzavřela tisková mluvčí dopravního podniku Barbora Bláhová. 


Nepatrně stoupá počet žen řidiček za volantem (3. května 2019, František Živnůstka)

Jihočeský kraj teď

zdroj: http://www.teplarna-cb.cz/

zdroj: http://www.teplarna-cb.cz/

Počasí České Budějovice - Slunečno.cz

Redakce Č.Budějovice:

203 jihocesky
Krajská redakce Vlčoun.cz:
- Filip Vlček

Kontakt na redakci:
- jihocesky@vlcoun.cz 

Chcete posílit náš tým?
Možná hledáme právě vás!
Více informací zde.

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!