Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Czechbus: VDL prezentovalo patrovou Futuru

PRAHA - Jedním z významných vystavovatelů na letošním veletrhu Czechbus 2019 byla také společnost VDL, jež představila zbrusu nový patrový autobus. Vhodný je jak pro náročného rekreanta, tak i meziměstské cestující.

/CZECHBUS/ Informační portál Vlčoun.cz přináší po devátém ročníku veletrhu Czechbus výběr nejzajímavějších vystavovatelů...


Výstavní stánek společnosti VDL (28. listopadu 2019, František Živnůstka).

Autobus VDL Futura FDD2 se vyznačuje moderním stylem a stává se vlajkovou lodí vysoce kvalitní řady VDL Futura. Tento dvoupodlažní autobus s kapacitou až 96 cestujících nabízí pohodlné a vhodné dopravní řešení pro náročného rekreanta i meziměstské obchodní cestující. Díky speciálně vyvinuté podlaze horní paluby, vyrobené z lehkého sendvičového materiálu, je výška postavení na spodní palubě nejméně 1,86 metrů.

Zvětšené zorné pole řidiče je inovativní a je vytvářeno podlahou horní paluby, která probíhá pod úhlem směrem k čelnímu sklu. To vytváří dojem velkého prostoru a vytváří vynikající přehled. Výrobce tyto autobusy dodává s plnou automatickou převodovkou ZF Ecolife. Autobus však může být vyroben na míru konkrétního zákazníka, mimo jiné lze doplnit informační panely nebo automatizovaná počítadla cestujících.


Jeden z prezentovaných autobusů VDL Futura (28. listopadu 2019, František Živnůstka).

V různých konfiguracích může být dále vybaven místem pro kočárky, výklopnou nájezdovou plošinou pro vozíčkáře, pro komfort cestujících zejména na delších trasách slouží pohodlné sedačky a možnost nabíjení elektronických zařízení přes USB port nebo 220V zásuvku. Samozřejmostí pro vystavený exponát i sesterskou prodlouženou verzi FHD2 jsou motory splňující emisní normu Euro 6 a povinné asistenční systémy, například asistent jízdy v jízdních pruzích či asistent nouzového brzdění.

Společnost VDL Bus & Coach je nizozemský výrobce autobusů, který pochází z firmy DAF v oblasti budování autobusů. Společnost se zabývá vývojem, výrobou a prodejem autobusů pro městskou i dálkovou dopravu, výrobou a prodejem podvozkových modulů značky VDL. Nabízí nákup a prodej ojetých autobusů a poskytuje poprodejní služby. Dále se zabývá distribucí a prodejem náhradních dílů.


Interiér z vystaveného autobusu VDL Futura (28. listopadu 2019, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!