Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Czechbus: Scania vystavila Citywide i Irizary

PRAHA - Scania na letošním veletrhu Czechbus prezentovala hned čtveřici svých autobusů, nechyběly vozy Citywide i Irizar. Přímo na veletrhu pak společnost uzavřela smlouvy na nákup více než desítku autobusů.

/CZECHBUS/ Informační portál Vlčoun.cz přináší po devátém ročníku veletrhu Czechbus výběr nejzajímavějších vystavovatelů...


Scania prezentovala autobusy Citywide (28. listopadu 2019, František Živnůstka).

Návštěvníci tradiční výstavy si mohli na stánku společnosti Scania prohlédnout dva městské autobusy řady Citywide. Nechyběly ale ani meziměstské autobusy typu Interlink HD, prezentován byl vůz vyrobený pro národní hokejový tým a také model Irizar i6s. "Tento rok musím hodnotit pozitivně. Na českém trhu jsme se stali třetí nejprodávanější značkou s jedenáctiprocentním podílem na trhu. Přímo na veletrhu Czechbus jsme pak uzavřeli smlouvy na více než 10 vozidel," vyjmenoval úspěchy značky Scania manažer prodeje autobusů Lukáš Martinů.

Veletrh Czechbus tak pomyslně završil rekordní rok značky Scania na českém trhu. Švédský výrobce totiž letos zákazníkům předá 133 autobusů, což je nejvíce za 25 let působení značky na tomto trhu. "Musím poděkovat zákazníkům za důvěru, kterou nám letos projevili. Do konce prosince předáme 133 autobusů, což je více než dvojnásobek v porovnání se stejným obdobím loňského roku," dodal Lukáš Martinů.


Vnitřní plocha stánku s autobusy Citywide (28. listopadu 2019, František Živnůstka).

Společnost Scania se prezentovala zcela novou expozicí, která kladla důraz na ekologii a udržitelnost. Například prezentační materiály byly návštěvníkům k dispozici v elektronické podobě a také veškeré vybavení bylo s minimálním podílem plastů. "Změna prostředí tomuto veletrhu určitě prospěla, což se pozitivně odrazilo nejen na našem stánku, ale také na počtu návštěvníků. Se službami organizátora jsme byli velmi spokojení," shrnul své dojmy Lukáš Martinů.

Scania je přední světový poskytovatel dopravních řešení, společně s našimi partnery a zákazníky směřuje k udržitelnému dopravnímu systému. "V roce 2018 jsme našim zákazníkům dodali 88 tisíc nákladních vozidel, 8,5 tisíce autobusů a 12,8 tisíce průmyslových a námořních motorů," uvedl tiskový mluvčí skupiny Scania Viktor Tamayo. Společnost založená v roce 1891 působí ve více než 100 zemích a zaměstnává přibližně 52 tisíc lidí. Výzkum a vývoj jsou soustředěny ve Švédsku, s pobočkami v Brazílii a Indii. Výroba probíhá v Evropě, Latinské Americe a Asii, s regionálními výrobními centry v Africe, Asii a Eurasii.


Venkovní plocha byla zastoupena modely Irizar (26. listopadu 2019, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!