Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Devátý Czechbus obsadí letňanské výstaviště

PRAHA - Přípravy na letošní ročník středoevropského veletrhu Czechbus jsou v plném proudu. Desítky autobusů zaplní areál letňanského výstaviště již od 26. do 28. listopadu, a nebude chybět také doprovodný program.

Vstupenky je možné buď zakoupit na webu PVA Letňany, a nebo můžete zkusit štěstí a brzy si o ně zasoutěžit na Vlčoun.cz...


I letos nebude chybět prezentace společnosti SOR (20. listopadu 201á, František Živnůstka).

Organizátoři i letos slibují, že ani letos nebude na této významné události chybět žádná důležitá značka autobusů se svými produkty. Společnost Scania například představí své autobusy Citywide LE a Touring HD12. Citywide je městský autobus, který vyniká svou variabilitou. Může být postaven v délkách od 11 do 18 m. O pohon se stará sedmilitrový nebo devítilitrový vznětový motor, který je schopen spalovat až 100% bionaftu. Populární model Scania Touring zase nabízí bezkonkurenční poměr cena/výkon a lze využít na celou škálu obchodních příležitostí. Velkou pozornost pak určitě přiláká i autobus české hokejové reprezentace Scania Interlink HD.

Své autobusy tady předvede také například Rošero, které veřejnosti představí dva midibusy First na podvozcích Iveco Daily 70C18. Půjde o městský midibus se sníženou podlahou pro lehčí nástup cestujících na invalidním vozíku a luxusní turistický midibus. Český výrobce autobusů SOR zase odprezentuje autobusy s akcentem na levný provoz určené nejen pro tuzemské odběratele.


Také autobusy společnosti MAN se ukáží (20. listopadu 201á, František Živnůstka).

Také v letošním roce se generálním partnerem stal Dopravní podnik hlavního města Prahy, který na veletrhu vystaví historické a renovované autobusy, nebo trenažer, který si budou moci návštěvníci vyzkoušet na vlastní kůži. Zajímavostí zajisté bude i systém Audis. Zde bude možné předvést dispečerský systém všech autobusů v rámci pražské městské hromadné dopravy. Na venkovní ploše si pak ten, kdo má řidičské oprávnění skupiny D, bude moci dokonce zkusit řídit autobus.

Veletrh se uskuteční v termínu od úterý 26. do čtvrtka 28. listopadu, a to vždy od 9.00 do 17.00 hodin. V první den veletrhu nebudou pořadatelé umožňovat vstup studentům, protože první den je určen především pro média a odbornou veřejnost. Zároveň probíhá také prodej vstupenek. Pokud si tedy zájemci pořídí vstupenku v předstihu například v předprodeji na webu PVA Letňany, vyjde je na 150 korun. Na místě pak bude vstupenka stát 200 korun. Za 150 korun vstupenku pořídí také držitelé karty Lítačka. A o vstupenky budou moci brzy soutěžit také čtenáři Informačního portálu Vlčoun.cz!


Loni se naposledy veletrh uskutečnil v Holešovicích (20. listopadu 201á, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!