Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Mezi Prahou a Slováckem je o FlixBus zájem

PRAHA, UHERSKÝ BROD - Na linkách společnosti FlixBus mezi Slováckem a Prahou roste počet cestujících, za poslední čtvrt rok dokonce až o 40 procent. Dopravce přitom linku spustil teprve 10. června.

Nejvytíženějšími spoji jsou páteční a nedělní. Velkým kladem FlixBusu je rychlost, vlaky stejnou trasu ujedou až o hodinu déle...


O linku z Prahy na Slovácko je zájem (8. května 2018, FlixBus).

Každodenní spojení slováckých měst a Trenčína s Brnem a Prahou se zelenému dopravci osvědčilo. Zájem o tuto trasu roste i po prázdninách, kdy objem přepravy bývá na většině tras v Evropě zpravidla nejvyšší. Spojena této trase jezdí každý den, nádraží Florenc opuštějí v 15.20 hodin, z Trenčína naopak vyrážejí v ranních hodinách každý den v 7.35 hodin, z Uherského Brodu v 8.30 hodin a z Hradiště v 9.00 hodin. Dopravní spojení Uherského Hradiště s Brnem obecně není nijak jednoduché, vlaky jsou na této trase až o hodinu pomalejší.

"Za první čtvrtletí můžeme pozorovat téměř poloviční nárůst cestujících na trase mezi Slováckem a Prahou. Zákazníky lákají moderní a čisté autobusy, výhodná cena a také kvalitní připojení k Wi-Fi, díky kterému mohou během cesty pracovat nebo se dívat na film," podotkla tisková mluvčí společnosti FlixBus Martina Čmielová. Dvě LTE antény na střeše každého autobusu poskytují kvalitní neomezené 4G/LTE internetové připojení.


Nejvytíženější spoje jsou v pátek a neděli (8. května 2018, FlixBus).

Integrovaný zábavní portál Passengera dokáže za jízdy zobrazit aktuální polohu FlixBusu na mapě, cestující si mohou číst zprávy, sledovat některý z 20 nabízených filmů, poslouchat muziku nebo si cestu zpříjemnit hraním her. Vše je dostupné v češtině, angličtině i němčině a nabídka zábavy se neustále aktualizuje.

Společnost FlixBus za poslední měsíce zapracovala i v mnoha jiných směrech. "Zjednodušili jsme rezervační a platební systém, posílili předprodejní místa a rozšířili provoz na řadě vnitrostátních spojení," doplnila Čmielová. FlixBus vstoupil na český trh vnitrostátní dopravy v srpnu loňského roku. Svým zákazníkům nabízí vysoký komfort cestování, nechybí nabíjecí zásuvky, spousta místa na nohy, dostatečný zavazadlový prostor a kvalitním Wi-Fi připojením.


Linku do Uherského Hradiště FlixBus jezdí od června (8. května 2018, FlixBus).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!