Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

FlixBus jede! Spustí linku z Prahy do Mostu

ÚSTECKÝ KRAJ - Zelené autobusy FlixBus rozšíří od úterý 11. září počet svých linek. Mezinárodní dopravce vyjede na nové spoje z Prahy přes Louny, Chomutov a Jirkov do Mostu. Denne pojedou minimálně tři spoje v každém směru.

Dopravce tak pokračuje v avizované expanzi, naposledy od začátku září rozšířil svůj seznam a spoje do Zlína a Kroměříže...


Autobusový dopravce FlixBus začne z Prahy jezdit do Mostu (8. května 2018, FlixBus).

S příchodem roku 2018 oznámil FlixBus plány na regionální expanzi v celé své síti. Během letošního jara a léta otevřel řadu nových spojení mezi Prahou a českými regiony. A od 11. září se k Jihočeském a Zlínskému kraji připojí také Ústecký kraj, kde na nové lince z Prahy do Mostu nabídne téměř 80 spojů týdně. Zelené autobusy budou nově kromě Mostu zastavovat i v Jirkově, Chomutově a v Lounech, v Praze zastaví na Florenci i na Hradčanské.

Jízdenky na nová spojení mohou zákazníci již zakoupit na webových stránkách nebo v mobilní aplikaci FlixBusu. "Z Mostu budou první autobusy FlixBus vyjíždět ve všední den ve 4.30, 5.30 a 6.30 hodin tak, aby je mohli využít lidé pracující v Praze. V odpoledních hodinách ve všední dny se budou zelené autobusy vracet nazpět do Mostu ve 14.50, 16.20 a 17.50 hodin," upřesnila tisková mluvčí Flixbusu Martina Čmielová. Pozdější autobusy pojedou z Prahy v pátek a v neděli, poslední pak ve 21.20 hodin. Nejvýhodnější jízdenky pro cesty v rámci České republiky začínají od 29 korunách.


Jízdenky je již nyní možné zakoupit na webu i v aplikaci (8. května 2018, FlixBus).

Standardní službou na palubě autobusů FlixBus je neomezené připojení na internet v kvalitě 4G/LTE, dopravce zpřístupnil i streamovací služby jako Spotify, Youtube nebo iVysílání ČT. Zákazníci zelených autobusů mohou v rámci většiny vnitrostátních tras navštívit i portál zábavy v prohlížeči svých zařízení. Zde najdou aktuální polohu vozidla zobrazenou na mapě, informační zprávy, filmy a hry. Portál zábavy je dostupný v češtině, angličtině i němčině a nabídku dostupných filmů plánuje FlixBus pravidelně obnovovat.

Během prvního pololetí letošního roku FlixBus zavedl nová každodenní spojení v jižních Čechách, na Slovácku a šestkrát denně i mezi Prahou, Brnem a Zlínem. "Rozšiřovat naši nabídku v českých regionech chceme i nadále. Díky tomu totiž můžeme zákazníkům nabídnout přístup k největší síti dálkových autobusů v celé Evropě, jednoduše dostupnou i z jejich kraje," doplnila Čmielová.

Čtěte také...
- FlixBus rozšiřuje linky do Zlína a Kroměříže (vydáno 28. srpna 2018).
  (zdroj: www.vlcoun.cz).


Expanze dalších linek na sebe patrně nenechá dlouho čekat (8. května 2018, FlixBus).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!