Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Czechbus bude i letos plný novinek a premiér

PRAHA - I přes to, že prázdniny jsou v plném proudu, nijak to nezpomaluje přípravy listopadového veletrhu Czechbus 2018. Ve výstavních rastrech stále zaznamenávají pořadatelé zajímavý nárůst.

Také letos je Informační portál Vlčoun.cz mediálním partnerem akce, a tak se jeho čtenáři mohou těšit na soutěž o vstupenky...


SOR bude prezentovat kloubový autobus NS 18 diesel (vizualizace, SOR).

Po řadě let se návštěvníci opětovně setkají v Pravém křídle Průmyslového paláce se španělskou značkou busů Beulas, kterou představí společnost SolBus z Prahy. Pokud jde o autobusy, pak je podle koordinátora Jana Novotného reálné, že přibudou ještě další značky, jednání zatím probíhají. Ovšem již je několik jistot. Českou výstavní premiéru připravuje Volvo, které vystaví úplně nový coach.

"A dokonce se světovou premiérou přichází SOR Libchavy. Ukáže nový typ městského autobusu SOR NS 18 - diesel. Jde o celonízkopodlažní kloubový autobus určený pro hromadnou přepravu osob v městském provozu. Při jeho konstrukci bylo využito nejnovějších technologií a materiálů s důrazem na zvýšení komfortu řidiče i cestujících," odkryl novinky na letošním veletrhu Czechbus, který se uskuteční od 20. do 22. listopadu, Novotný.


I loni se prezentovala společnost SOR (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Ovšem i mezi vystavovateli z doprovodných oborů se objevují mnohé zajímavosti. Po roční přestávce nás s novinkami seznámí francouzská společnost Telma s elektromagnetickým retardérem chlazeným vzduchem, po loňské premiéře se opět na veletrhu představí jeden ze světových lídrů v oboru technických textilií, švýcarská společnost Lantal Textiles AG. A plejádu výrobců sedaček, a to nejen pro autobusy, ale i jiné prostředky hromadné dopravy, doplní premiérově polská společnost Damiro. Na větší ploše a s exkluzivní expozicí přijde na veletrh tradiční vystavovatel, společnost Winkler, premiéra čeká českou společnost Master IT z oblasti IT technologií, stejně jako čínský Streamax.

Tradiční záštity veletrhu poskytlo Ministerstvo průmyslu a obchodu, Svaz průmyslu a dopravy ČR a také, na doporučení své Komise pro dopravu, Rada Asociace krajů ČR. Generálním partnerem pro letošní ročník se stal Dopravní podnik hlavního města Prahy. "Také díky tomu se bude letošní společenské setkání vystavovatelů spolu s vyhlášením nejlepších expozic konat v netradičních prostorách Muzea MHD ve Střešovicích," zdůraznil Jan Novotný. Odborným partnerem je tradičně Sdružení dopravních podniků ČR.


Partnerem akce se letos stává opět Arriva Transport (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

A soutěž o nejlepší expozici Arriva Grand Prix Czechbus má svého partnera, a to společnost Arriva Transport Česká republika. Součástí veletrhu jsou také doprovodné programy, jako například Veřejná doprava online, kterou připravuje Sdružení pro dopravní telematiku, Elektrické autobusy pro město VII, jíž připravuje Jakub Slavík a také tradiční Setkání mistrů renovací, které pořádá Incheba Expo Praha ve spolupráci se Sdružením dopravních podniků ČR.

A tradičním mediálním partnerem již osmého ročníku veletrhu Czechbus je také Informační portál Vlčoun.cz, který i v letošním roce ve spolupráci s Inchebou Praha připravuje soutěž o vstupenky. "Kromě soutěže pak opět nabídneme čtenářům online zpravodajství z prvního dne veletrhu, které doplníme o řadu fotografií na našich facebookových stránkách," doplnil majitel a šéfredaktor Informačního portálu Vlčoun.cz Filip Vlček. A v dalších dnech tradičně až do Vánoc se pak bude web k vybraným vystavovatelům vracet prostřednictvím samostatných článků.


Generálním partnerem se letos stál pražský DP (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!