Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Flixbus v tuzemsku výrazně posilí svoji pozici

ČESKÁ REPUBLIKA - FlixBus, mladá evropská společnost působící v oblasti autobusové dopravy, od září ke konci prosince hlásí téměř dvojnásobný nárůst cestujících na vnitrostátních spojích.

Jednou z páteřních tras je i spojení mezi Prahou a Brnem, kde nabízí cestu až 41x za den, třikrát za hodinu a v ceně od 79 korun...


FlixBus posiluje vnitrostátní dopravu (ilustrační foto, FlixBus).

"Cestování mezi Prahou a Brnem vnímáme z pohledu českých obyvatel jako jedno z nejdůležitějších. Během dvouapůlhodinové cesty v zeleném autobuse si zákazníci mohou pohodlně odpočinout nebo díky kvalitnímu Wi-Fi připojení pokračovat v práci," zmínila výhody cestování autobusem tisková mluvčí společnosti FlixBus Martina Čmielová. Společnost zákazníkům nabízí vysokou frekvenci spojů, ve špičkách si lze vybrat až ze tří spojů za hodinu.

FlixBus se soustředí na poskytování vysokého komfortu cestování se vším, co je pro pohodlnou cestu nezbytné – nabíjecí zásuvky, velký odstup sedadel, dostatečný zavazadlový prostor a kvalitní Wi-Fi připojení. Další výhodou je nízká cena. "Nejvytíženějšími spoji mezi Prahou a Brnem jsou sobotní ranní a nedělní podvečerní spoje ve směru z Prahy. Ty zpravidla bývají vyprodané," dodala Čmielová. V opačném směru z Brna musejí zákazníci kupovat jízdenky s předstihem pro cesty na pátek odpoledne a neděli podvečer.


Přibývá také cestujících v zelených autobusech (ilustrační foto, FlixBus).

Kromě Brna spojují autobusy FlixBus Prahu s dalšími krajskými městy jako Karlovy Vary, Liberec, Plzeň nebo České Budějovice. V rámci evropské sítě zelených autobusů je pak Praha spojena s 25 zeměmi a více než 600 destinacemi přímo nebo s jedním přestupem.

Evropský dopravce postupně ve své službě zavádí změny, kterými vychází vstříc českým zákazníkům. Zrušení nebo změna rezervace je pro pro české zákazníky nově zdarma. A díky propojení se systémem AMSBus si zákazníci zelených autobusů mohou zakoupit jízdenky na více než 200 českých a 100 slovenských kontaktních místech. "Máme radost, že se nám nyní podařilo již pevně zakotvit také na trhu české vnitrostátní dopravy," zhodnotila pětiměsíční vývoj vnistrostátních spojů FlixBusu Martina Čmielová.


Moderní elegantní autobusy jezdí po Evropvě i ČR (ilustrační foto, FlixBus).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!