Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Czechbus 2017: Mozaiku doplnil i Ivo Herman

PRAHA - Nedílnou součástí veletrhu Czechbus již několik let bývá také společnost Ivo Herman. Ta se zabývá výrobou a vývojem informačních a odbavovacích systémů pro inteligentní veřejnou dopravu.

/CZECHBUS 2017 - 12. díl/ Informační portál Vlčoun.cz postupně přiblíží nejvýznamnější vystavovatele samostatnými články...


Výstavní stánek společnosti Ivo Herman (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Stánek společnosti Ivo Herman jako tradičně hrál barvami. I proto také upoutal desítky návštěvníků. Společnost prezentovala například kombinovaná vnější tabla s počtem použitých barev 256 a nově dokonce až 4096. Vyšší počet barev již umožňuje plnohodnotné využití tabel z hlediska barvy. Vnější panely lze využít nejen na zobrazení čísla linky a jeho cílové zastávky, ale také na zobrazení graficky náročnějších prvků nebo kurzovek. 

Samozřejmostí byly také vnitřní informační panely. Tady zmiňme například novinku v možnosti zobrazovat nejen aktuální informace například z webů deníků, ale také návazné přípoje se skutečnými časy odjezdů. Samozřejmostí jsou také komunikační jednotky a palubní počítače, které Ivo Herman neustále inovuje a rozšiřuje jejich funkčnost. Společnost se ale zabývá také výrobou zastávkových označníků s digitálními panely s jízdními řády, dále preferenčními zařízeními nebo kamerovými a odbavovacími systémy. Škála je bohatá. 


Zájemci se mohli seznámit s výrobky společnosti (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Společnost Ivo Herman letos v říjnu zahájila transformaci a postupní převod firmy do právnické osoby Herman systems. Podle webových stránek společnosti jde o logický krok, který ale bude složitý a delší. Za mnohaletou existenci firmy Ivo Herman vzniklo mnoho různých závazků, které nelze den ze dne změnit. Toto platí i o právních a daňových hlediscích převodu. Nicméně perspektiva firmy je více než dobrá.

Mediálním partnerem veletrhu Czechbus byl i letos Informační portál Vlčoun.cz. Pro čtenáře tak nyní prostřednictvím samostatných článků přibližuje nejdůležitější a nejzajímavější vystavovatele a výrobce, kteří se na veletrhu v letošním roce prezentovali.


Nechyběla ani prezentace palubních systémů (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!