Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Czechbus 2017: Doména Rošera? Midibusy

PRAHA - Pomyslnou stálicí na veletrhu Czechbus je již několik let také slovenská společnost Rošero. Ta také v letošním roce prezentovala své autobusy řady First. Uvnitř vystavila dva vozy.

/CZECHBUS 2017 - 8. díl/ Informační portál Vlčoun.cz postupně přiblíží nejvýznamnější vystavovatele samostatnými články...


Jeden z prezentovaných midibusů (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Jednodveřové autobusy Rošero jsou vhodné především pro zájezdovou dopravu nebo pro organizaci menších zájezdů. Jeden z prezentovaných autobusů, školní midibus Furst FLHI, disponuje délkou 8,5 metru a obsaditelností až 33 sedadel a místem pro jednoho vozíčkáře nebo cestujících na vozíku. Panoramatické čelní sklo usnadňuje výhled řidiče, podlaha s protiskluzovou vrstvou pak zajišťuje bezpečnost cestujících. Slovenský společnost pak nabízí řadu doplňkových služeb, jako instalace záclonek nebo přípravu na osazení informačním systémem.

Naopak dálkový midibus First je dlouhý něco málo přes 8 metrů a poskytuje až 27 míst k sezení pro cestující. I v tomto případě vůz disponuje čelní panoramatickým sklem, okno řidiče je vybaveno elektrickým ohřevem. Luxusní sedala s pohodlnými opěrkami jsou naopak již jakýsi standard mezi dálkovými autobusy. I tady Rošero nabízí nadstandardní vybavení, jako například LCD monitor či DVD přehrávač. 


Midibusy jsou doménou společnosti Rošero (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Společnost Rošero působí na slovenském trhu od roku 1995. Od svého vzniku se společnost zabývala opravami a modernizací autobusů různých značek, brány závodu opustily tisíce autobusů. V roce 2004 se společnost začala zabývat výrobou autobusů na podvozcích od Mercedesu a Iveco, od roku 2006 pak společnost nabízí rozšířenou produktovou škálu o midibusy Prospector na podvozku Mercedes Benz Vario či vozů na podvozcích Iveco Daily 70C.

Mediálním partnerem veletrhu Czechbus byl i letos Informační portál Vlčoun.cz. Pro čtenáře tak nyní prostřednictvím samostatných článků přibližuje nejdůležitější a nejzajímavější vystavovatele a výrobce, kteří se na veletrhu v letošním roce prezentovali.


Kompletní pohled na výstavní stánek firmy Rošero (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!