Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Czechbus 2017: Pronájem vozů zajistí BusPlan

PRAHA - Nejen o prodeji, ale i o pronájmu autobusů byl veletrh Czechbus. Ani v letošním roce proto nemohla chybět společnost BusPlan, která se právě takovou službou dlouhodobě zabývá.

/CZECHBUS 2017 - 3. díl/ Informační portál Vloun.cz postupně přiblíží nejvýznajmnější vystavovatele samostatnými články...


Nablýskané autobusy společnosti BusPlan (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Společnost BusPlan funguje v oblasti zakázkové autobusové dopravy a prodeje autobusů a mikrobusů dopravcům, působícím zejména v oblasti incomingového a outgoingového cestovního ruchu, ale i pro zajištění dopravy měst a obcí. Firma, která tak zúročuje své více než desetileté zkušenosti, tak nabízí řešení a návrhy vozového parku pro jakékoliv společnosti od těch nejmenších po velké dopravce.

Ve svém vozovém parku k pronájmu i prodeji má především autobusy značky Mercedes a Iveco. Ty nabízí formám zabývající se pravidelnou autobusovou dopravou, zakázkovou autobusovou dopravou v oblasti cestovního ruchu či zvláštní dopravou. BusPlan garantuje svým zákazníkům rychlé přistavení náhradního autobusu, kvalitní servis, o který se starají čtyři servisní pobočky nebo zajištění bezkonkurenční nadstandardní výbavy. Kromě toho pomůže zajistit také výhodné financování pořízení či dlouhodobého pronájmu autobusu. 


Firma se zabývá autobusy na zakázku (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

V současné době společnost nabízí k prodeji dva zbrusu nové autobusy Mercedes Panorama XL, Panorama XXL a ojetý vůz Mercedes Sprinter 516CDI. Dále pak nabízí k prodeji vozy Mercedes Panorama Lux, Comfort Line, Eco Line a Iveco Comfort. Cena za nový autobus se pohybuje v rozmezí okolo dvou milionů korun, za ojetý Mercedes si pak společnost BusPlan účtuje 790 tisíc korun. Malí dopravci tak mají levnou variantu, jak doplnit svůj vozový park.

Mediálním partnerem veletrhu Czechbus byl i letos Informační portál Vlčoun.cz. Pro čtenáře tak nyní prostřednictvím samostatných článků přibližuje nejdůležitější a nejzajímavější vystavovatele a výrobce, kteří se na veletrhu v letošním roce prezentovali.


Elegantní vozy jsou k pronájmu i prodeji (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!