Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Czechbus 2017: Novinky představil také Bustec

PRAHA - Novinky na poli informačních systémů představil důležitý hráč v tomto odvětví, blanenská společnost Bustec. Její reference sahají daleko za hranice České republiky, z nových zakázek převažuje Německo.

/CZECHBUS 2017 - 2. díl/ Informační portál Vloun.cz postupně přiblíží nejvýznajmnější vystavovatele samostatnými články...


Stánek Bustec v předsálí pravého křídla (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Společnost Bustec se svým závodem v jihomoravském Bansku se zabývá výrobou vnějších a vnitřních LED panelů, vnitřních LCD displejů, akustickými a řídícími systémy a dále také stacionárními panely fungujícími na bázi zastávkových označníků. Například vnější zobrazovací zařízení LED mají extrémně dlouhou životnost a nevyžadují vůbec žádnou údržbu. V hojném počtu jsou dosazovány například do vozidel MHD v Ústí nad Labem nebo v Liberci. Díky použití energeticky úsporných vysoce svítivých LED a regulaci s inovační multiplexovou technikou je spotřeba proudu zobrazovacích systémů extrémně nízká za každé provozní situace.

LCD monitorové systémy byly také prezentovány na veletrhu Czechbus. Vyznačují se pasivním chlazením a tenkou konstrukcí o tloušťce pouhých 65 milimetrů. Aplikací inovačních procesorů Intel Atom se optimálně zobrazí všechny praktické informace pro cestující z palubního počítače, včetně obrazových a filmových videozáznamů. Robustní, ale lehké provedení umožňuje ideální montáž uvnitř vozidla.


Bustel ukázal nové i tradiční oblíbené panely (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Výrobu informačních systémů a dalších součástí zajišťuje přibližně 180 pracovníků ve výrobním středisku v Blansku na jižní Moravě – v prvotřídní kvalitě. Důsledná orientace na zákazníka přináší společnosti Bustec úspěchy. Společnost garantuje, že její zákazníci se mohou 100% spolehnout na krátké doby reakce a včasnou dodávku systémů a komponent. Bustec koordinuje národní a mezinárodní odbyt z Wuppertalu v Německu, podporována dalšími pobočkami v České republice, Rumunsku a Turecku.

Mediálním partnerem veletrhu Czechbus byl i letos Informační portál Vlčoun.cz. Pro čtenáře tak nyní prostřednictvím samostatných článků přibližuje nejdůležitější a nejzajímavější vystavovatele a výrobce, kteří se na veletrhu v letošním roce prezentovali.


Bustec se prezentuje na veletrhu každročně (21. listopadu 2017, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!