Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Czechbus se plní, letos se obejde bez Solarisu

PRAHA - Veletrh Czechbus, který návštěvníkům nabízí nejnovější trendy v oblasti autobusové dopravy, se pozvolna blíží. A podle pořadatele, společnosti Incheba Praha, se velmi rychle také zaplňuje plocha veletrhu.

Letošní, v pořadí již sedmý, středoevropský veletrh, hromadné dopravy a servisní techniky se koná ve dnech 21. až 23. listopadu...


Czechbus každoročně láká laiky i odborníky (24. listopadu 2016, František Živnůstka).

Z tradičních či loňských vystavovatelů autobusů nechybí žádný, a to kromě SKD Trade a Solarisu, který se rozhodl pouze pro účast na veletrhu v Kortrijku. "Jsme spíše svědky navyšování výstavních ploch. Iveco Bus má víc jak 400 metrů čtverečních, SOR zase 300 metrů čtverečních, a tak bychom mohli pokračovat," uvedl Jan Novotný, organizátor veletrhu. Plochy rozšíří také Škoda Electric i producenti menších busů.

Zájem je ovšem také o volnou výstavní plochu před Průmyslovým palácem, už dnes je jisté, že zde bude autobusy nabito. Samozřejmě firmám se zatím moc nechce zveřejňovat konkrétní údaje o exponátech, moment překvapení platí nejen pro návštěvníky, ale i konkurenci. Jisté ale je, že se prezentují novinky z Kortrijku. "Potvrzeno například máme, že hned 2 novinky značek Mercedes Benz a Setra bude prezentovat Evobus, konkrétní novinku již ohlásila značka VDL Bus & Coach, která rozšiřuje řadu Futura o novou délkovou verzi FHD2-135," dodal Novotný.


Partnerem bude i letos pražský dopravní podnik (24. listopadu 2016, František Živnůstka).

Také segment komponentů pro autobusy, informačních systémů či garážové a servisní techniky se velice dobře a rychle plní. Platí to i o zahraničních vystavovatelích, jako například opětovně se zájemci setkají s polskými firmami Ster a Intap a skupinu sedaček pro busy letos po roční přestávce doplní i firma C.I.E.B. Na víc jak dvojnásobek ale zvyšuje svoji plochu i společnost Mikroelektronika, která rozšíří vystavený sortiment o karetní validátory a automaty na výdej jízdenek. Mezi nové vystavovatele patří i jeden z lídrů na trhu technických textilií, švýcarská společnost Lantal Textiles AG, která bude mít na Czechbusu premiéru.

V sekci garážové a servisní techniky se opětovně návštěvníci setkají s rozsáhlými a pozoruhodnými expozicemi Miteral nebo AD Technik či Maha a samostatně se k nim na vskutku velké výstavní ploše letos premiérově přiřadí český výrobce zvedacích zařízení Auto motive Industrial z Litomyšle nebo Europart.


Také venkovní plocha nabídne podívanou (24. listopadu 2016, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!