Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Czechbus: King Long nově na českém trhu

PRAHA - Novou firmou, která začala působit na českém trhu, je společnost King Long. Zájemcům tato firma navrhne, vyrobí a prodá městský či linkový autobus na základě požadavků konkrétního klienta.

/CZECHBUS 2016 - 4. díl/ V několikadílném seriálu se Informační portál Vlčoun.cz vrací k jednotlivým vystavovatelům...


Vystavený model King Long C10 (22. listopadu 2016, František Živnůstka).

Společnost King Long, která byla založena již v roce 1988, se zabývá navrhováním, výrobou a prodejem městských, linkových a dálkových autobusů a minivanů. King Long aplikuje na své produkty vlastní inovativní technologie, přičemž disponuje vlastním R&D programem (program pro výzkum a vývoj), technickým a testovacím centrem, zkušební institucí schválenou státním aparátem a sdružuje na 600 technických elit automobilového průmyslu.

Společnost má tři výrobní základny: Xiamen autobus & Coach Manufacturing Base, Xiamen Mini Van a Shaoxing City Bus. Tyto základny každoročně produkují 25 tisíc autobusů a 30 tisíc minivanů. Od svého založení společnost vyrobila více než 300 000 autobusů.


Firma na českém trhu působí nově (22. listopadu 2016, František Živnůstka).

V České republice společnost King Long zastupuje společnost IB Group Czech Republic. A ta právě na veletrhu Czechbus prezentovala první oficiálně distribuovaný autobus této značky v republice. Model King Long C10 má modrý metalický lak, kožená sedadla a nadstandardní výbavu. Vyznačuje se neobvyklým provedením.

Design přední části s širokým zaobleným čelním sklem dávají vozu elegantní a dynamický vzhled. Bohatá vybavenost základní verze a možnost variability vyráběných modelů znamená obrovský potenciál pro využitelnost ve všech oblastech autobusové dopravy. Samozřejmostí je volba nadstandardní výbavy, jako je například luxusní toaleta, USB konektory v sedadlech a mnoho dalších prvků.


Interiér autobusu King Long C10 (22. listopadu 2016, František Živnůstka).

Portfolio vyráběných autobusů je ale poměrně široké. A současně s tím firma nabízí také doplňkové služby, jako je například financování autobusů formou vlastního finančního leasingu. Společnost umožňuje rychlé a jednoduché pořízení vybraného autobusu s rozložením splátek na delší časové období. Na vybraný autobus King Long vypracuje nezávaznou nabídku financování přímo na míru. 

Nedílnou součástí nabídky je také zajištění servisu. Servisní skupina King Long zajišťuje dodání a kontroly vybavení servisů, rychlou distribuci veškerých náhradních dílů po celou dobu životnosti vozidla a odborné školení pracovníků servisních partnerů ve všech oblastech. V provozu je více než 600 servisů po celém světě. Servisní služby našich autobusů King Long jsou pro vás zastřešeny servisními partnery v Praze a Kolíně pro oblast Čechy, a pro oblast Morava v Brně a Zlíně.


Stanoviště řidiče nového autobusu King Long (22. listopadu 2016, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!