Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Přípravy na letošní veletrh Czechbus vrcholí

PRAHA - Už jen měsíc zbývá do stále oblíbenějšího veletrhu Czechbus, který se uskuteční ve dnech 22. až 24. listopadu v areálu pražského výstaviště Incheba v Holešovicích. I letos návštěvníky čeká řada novinek!

A dobrou zprávu máme také pro čtenáře Informačního portálu Vlčoun.cz. Příští týden se rozjede soutěž o vstupenky...


Loňský veletrh Czechbus navštívilo pět tisíc lidí (24. listopadu 2015, František Živnůstka).

V každé expozici návštěvník během třídenního veletrhu něco zcela nového najde. Velké premiéry chystá například SOR Libchavy - po předpremiéře na IAA v Hannoveru společnost oficiálně poprvé v ČR představí právě na veletrhu Czechbus nová bezemisní vozidla, například koncept celonízkopodlažního elektrobusu SOR v délce 12 metrů i nová koncepce trolejbusu!

V expozici Evobusu bude k vidění dokonce výstavní premiéra nového městského Mercedesu s délkou 18 metrů, nové minibusy hodlá představit i společnost BUS Profi, čerstvou listopadovou novinku možná představí také IVECO Bus.Tato značka vystaví až 7 vozů – celou produktovou řadu! Ve Střední hale Průmyslového paláce bude další premiéra: čínská značka King Long ukáže zcela nový model C10 v provedení 37+1+1 míst.

Prezentováno bude přes dvacet nových autobusů

Pokud jde o značky nových autobusů, ke zhlédnutí jich tu bude celkem dvacítka v mnoha variantách: Solaris, Iveco Bus, SOR, Scania, VDL Bus & Coach, MAN, Neoplan, Volvo, Turancar - Isuzu, Evobus - Mercedes, Setra, Ekova Electric, Škoda Electric, Rošero, KHMC, SKD Trade, Ssprint Car Bus, BusPlan, King Long či Profi Bus.


Veletrh ukáže autobusy i techniku (24. listopadu 2015, František Živnůstka).

Velice dobře bude zastoupen i segment dopravců, komponentů pro autobusy a garážové a servisní techniky. Zhruba dva měsíce před veletrhem se na veletrh přihlásily nejrůznější firmy, jako například Ing. Alice Smejkalová Miteral, AD Technik, Maha, Ferdus, Gommeur, ANVI Trade, Bustec, Voith, Arriva , Pakra – ZF, Ing. J. Herman, Buse, Telma, Mikroelektronika, Mechanika Děčín, Winkler, TireCheck, Webasto, Adast Engineering, Tatsuno Europe, KAR Group, ONE Systém, PZK Brno, Tomáš Kozděra, ADIP, Ebersprächer, Asfinag MautService, Ster, Intap, Molpir, Ferex Machinery. A řada dalších je stále ještě v jednání.

Veletrh i letos doprovodí tři celodenní konference. Hned v první den veletrhu to bude Setkání mistrů renovací, konference zaměřená na obnovu busů - veteránů s mnoha ukázkami z celé republiky i zahraničí. Ve středu se pak mohou zájemci těšit na konferenci Veřejná doprava 'online' a ve čtvrtek pak Elektrické autobusy pro město V. Připraveny jsou také workshopy a semináře, jejichž program bude aktuálně zveřejňován.


Součástí veletrhu je také setkání mistrů renovace (24. listopadu 2015, František Živnůstka).

Také letos se veletrh může pyšnit významnými záštitami ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka, ministra dopravy Dana Ťoka nebo prezidenta Svazu průmyslu ČR Jaroslava Hanáka. Odbornými partnery jsou samozřejmě Sdružení dopravních podniků ČR, Sdružení pro dopravní telematiku, ČESMAD Bohemia, Centrum služeb pro silniční dopravu a další.

Vlčoun.cz se stal mediálním partnerem veletrhu

Dobrou zprávou pro čtenáře je také také, že Informační portál Vlčoun.cz je letos poprvé hrdým mediálním partnerem veletrhu Czechbus. Pro čtenáře to znamená, že se dozví nejen o novinkách na veletrhu včetně plánovaného online zpravodajství, ale také to, že se mohou těšit na soutěž o vstupenky! Soutěž bude vyhlášena začátkem příštího týdne včetně podrobnějších informací, čtenáři se tak mají na co těšit!


Partnerem je i letos pražský dopravní podnik (24. listopadu 2015, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!