Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Autobusy Student Agency se mění na RegioJet

PRAHA - Síť žlutých autobusů společnosti Student Agency od dnešního dne začala využívat marketingovou značku RegioJet, která dosud zastupovala jen pozvolna se rozvíjející železniční dopravu.

Dopravce v dubnu bude zařazovat také další nové autobusy osvědčené třídy Fun&Relax s již novým označení RegioJet...


Autobusy nově přechází pod značku RegioJet (březen 2016, Student Agency).

Autobusová doprava patří k nejdůležitějším podnikatelským aktivitám skupiny Student Agency. Cílem společnosti je ale další růst, a to jak v České republice, tak zejména na mezinárodních trzích.

"Proto se chceme prezentovat jako jednotná vedoucí středoevropská síť autobusových a vlakových spojů s přepravními službami špičkové kvality a chceme toto dělat pod marketingovou značkou RegioJet, která nám zejména na zahraničních trzích bude v tomto silnou oporou," uvedl tiskový mluvčí Student Agency Aleš Ondrůj s tím, že tak vzniká přepravní síť RegioJet, která bude mít potenciál v následujících letech ročně přepravovat 15 - 20 milionů cestujících.

Nejde o změnu dopravce, tím zůstává Student Agency

Logo RegioJet bude nově umístěno na našich autobusech, na veškerých komunikačních a marketingových materiálech a všude tam, kde se žluté autobusy prezentují směrem ke svým zákazníkům. Nejde přitom o změnu názvu firmy ani dopravce, ale čistě jen o marketingově - komunikační značku.


Student Agency zůstává jako marketingová značka (březen 2016, Student Agency).

Jméno Student Agency zůstává jako název firmy a jako silná značka pro další aktivity. Nenastane tedy žádná změna z hlediska obchodního názvu společnosti, respektive provozovatele autobusové dopravy v České republice a na linkách v rámci ČR a z ČR do zahraničí. Ta bude i nadále z pohledu zákona, smluvních a licenčních dokumentů vystupovat pod svým stávajícím jménem Student Agency. Firma také zůstává u dalších odvětví stejná - tedy v případě prodeje letenek, zájezdů či studijních a pracovních pobytů.

Kromě nového marketingového označení chystají žluté autobusy v roce 2016 další expanzi. Více spojů pojede od 18. dubna do Vídně, spoje z Prahy do Vídně se zrychlí a většina z nich pojede nonstop, dopravce posílí také spoje do Budapešti, Bratislavy či Itálie.

Nové autobusy už jsou označeny nově: RegioJet

Dopravce bude postupně od dubna nasazovat do provozu dalších 45 nových autobusů Fun&Relax - nové autobusy budou přitom vozy zcela nové generace a právě jejich uvedení do provozu bude již spojeno s novou marketingovou značkou sítě žlutých autobusů RegioJet. "Také na stávajících autobusech bude v následujícím období postupně měněno logo Student Agency na RegioJet, které v sobě nicméně Student Agency obsahuje," dodal závěrem Ondrůj.


Interiér nových autobusů Fun&Relax (březen 2016, Student Agency).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!