Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Czechbus VII.: Winkler zajistí díly i diagnostiku

PRAHA - Nedílnou součástí každého autobusového dopravce je zajištění kvalitního servisu. Proto se v dalším díle seriálu o letošním Czechbusu zaměříme na společnost Winkler zajišťující náhradní díly i opravy vozidel.

/CZECHBUS 2015/ Novinkou, se kterou firma letos na podzim přišla, je pak diagnostika vozidel i v České republice...


Prezentační stánek společnosti Winkler (24. listopadu 2015, František Živnůstka).

Společnost Winkler má na evropském trhu dlouholetou tradici, poprvé se firma objevila v roce 1091 coby kovárna vozů ve Stuttgartu. S počátkem éry automobilů se firma Winkler specializovala na výrobu náprav a pér a postupně se z oprav etablovala jako velkoobchodník s náhradními díky pro užitková vozidla a s potřebami pro dílny.

Dnes si zákazníci této firmy mohou vybrat z 35 poboček v České republice, na Slovensku, v Německu, Rakousku, Lotyšsku či Polsku, a díky tomu je firma předním evropským velkoobchodníkem s náhradními díly pro užitkové vozy od dodávek po autobusy. "K našim zákazníkům patří majitelé užitkových vozidel, autobusoví dopravci, opravny, zemědělci a mezinárodní obchodní partneři, individuální péči o zákazníky se věnuje zhruba 500 odborných poradců.


Zájemci si zde mohli prohlédnout portfolio firmy (24. listopadu 2015, František Živnůstka).

A co firma nabízí pro autobusy? Na každém svém pracovišti má společnost speciálně vyškolené odborné poradce, kteří se postarají výhradně o autobusové dopravce a sektor veřejné dopravy. Díky pravidelnému proškolování a intenzívní výměně s dodavateli, výrobci i zákazníky si tak zákazník může být jistý, že vždy obdrží ten nejlepší servis.

Winkler má v nabídce široký sortiment náhradních dílů a příslušenství pro autobusy, který dohromady čítá přes 4,5 tisíce náhradních dílů. Nápravy, odpružení, tlumiče, motory, hnací díly, výbava vozidla a příslušenství - to vše firma dokáže zajistit přesně na míru potřeb svých zákazníků. Kromě náhradních dílů uvedených v obsáhlém katalogu firma dodává také náhradní díly pro speciální typy autobusů, které v katalogu nejsou uvedeny.


K dispozici byl i obsáhlý katalog náhradních dílů (24. listopadu 2015, František Živnůstka).

Absolutní novinkou je diagnostika vozidel, kterou firma rozšířila také do České republiky. Dnešní vysoce technicky konstruovaná vozidla s velký podíl softwarového vybavení si dnes vynucuje, že i při jednoduchých servisních pracích je nutné použít diagnostický přístroj. Winkler tak dopravcům poradí při výběru vhodného přístroje, který se přizpůsobí vozovému parku a následným opravám. Pomocí přístroje značky Texa od hlavního výrobce diagnostických systémů pro různé značky vozů pokrývá Winkler téměř všechny případy možných oprav.

Firma tak nabízí objektivní poradenství a pomoc při výběru vhodného přístroje, praktické představení různých funkcí a zaškolení do systému, pomoc při nastavení systémů i trvalé a kompetentní poradenství a péči prostřednictvím specialistů.

V dalším díle, který vyjde v pátek 18. prosince, se opět seznámíme s výrobcem autobusů - tentokrát Setra.


Nechyběla ale ani řada letáků (24. listopadu 2015, František Živnůstka).

Česká republika teď

zdroj: http://worldcamera.net/

zdroj: http://worldcamera.net

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!