Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

KOMENTÁŘ: Když vás zdraví na čas odstaví...

BOLATICE - Když na sebe zdraví upoutá poprvé, většinou takovou výstrahu bereme na lehkou váhu. Když se zdraví ohlásí podruhé, něco není úplně v pořádku. Když se to ale opakuje potřetí, obvykle to člověka už porazí. A mě to porazilo.

/KOMENTÁŘ/ Přijměte, prosím, krátké vysvětlení, co se dělo v uplynulých měsících a proč web nemohl nějakou dobu fungovat...


První odstávka organismu, já na kapačkách v opavské nemocnici (červen 2018, Filip Vlček).

Když mne loni v červnu mé vlastní zdraví poprvé upozornilo, že něco není v pořádku, na měsíc jsem si musel odpočinout. Nahrnul jsem si toho na sebe možná až zbytečně moc a ze dne na den jsem se ocitl v nemocnici. Aniž bych vlastně tušil, co se stalo. Prostě jsem šel ve čtvrtek spát a po nočních peripetiích, které pro mé okolí vůbec nebyly příjemné, jsem se v pátek dopoledne probudil na nemocničním lůžku. Vysadil jsem veškeré povinnosti, a jen odpočíval. A chodil do běžného zaměstnání. A pomalu se zase vrátil do běžného života.

Nepříliš vážnější situace se opakovala loni na podzim. Opět jsem zvolnil. A opět pouze na pár dnů. A pak se zase vrátil do běžného a léta zaběhnutého tempa. Přišel Czechbus následovaný obsáhlejšími reportážemi, někdy jednoduchá a jindy zase náročnější jednání s našimi partnery webu a oslovování nových, každoročně chaotický prosinec a závěr roku. Období, kdy nebyl čas prakticky na nic. A pak přišel leden a únor. Zdraví mne odstavilo potřetí. A tentokrát na delší dobu. A tentokrát to nejvíc odneslo mé 'dítko' v podobě Informačního portálu Vlčoun.cz, který tak své pomyslné čtrnácté narozeniny oslavil v pubertálním stylu.


Sychravo, zima nejen v MHD, ale i po zdravotní stránce  (prosinec 2018, Filip Vlček).

Prakticky až před pár týdny jsem se ze všech těch peripetií vyhrabal. Konečně. Zatímco jsem si vybrané větší akce i přes zdravotní komplikace nenechával ujít a fotil jsem je (nejen já, ale i někteří kolegové znalí situace), nebyla možnost se o fotografie se čtenáři podělit. Až teď, postupně a pozvolna. Kromě oživování webu se prohrabávám maily, kterých jsou stovky, připravuji reportáže, sestavuji seznam témat, kterým se budeme věnovat.

Vážení čtenáři. Děkuji všem, kteří s obavami projevili zájem o budoucnost webu. Informační portál Vlčoun.cz jede dál. Řadu novinek, které jsme plánovali spustit na jaře, jsme sice posunuli až na září, ale jedeme dál. Čtrnáctiletý Vlčoun.cz sice neoslavil své březnové narozeniny důstojně, ale věřím, že to na jeho kvalitě v následujících letech nijak neubere. Ba naopak! ;-)

Filip Vlček, šéfredaktor Informačního portálu Vlčoun.cz


Informační portál Vlčoun.cz a Filip Vlček jedou dál (květen 2019, František Živnůstka).

Náhodný obrázek

21432917_1402044026510434_2879146414067372062_n.jpg

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!