Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

RegioJet má novou čekárnu, nabízí i zmrzlinu

PRAHA - Již dva týdny je v provozu nová prémiová lounge společnosti RegioJet na pražském hlavním nádraží. Dopravce slibuje, že jde v republice o jedinečný prostor, který určuje novou éru komfortu na železnici.

Designu nové lounge se ujal renomovaný český designér Patrik Kotas, který má na svém kontě design mnoha dopravních staveb i vozidel...


Nová čekárna RegioJetu na pražském hlavním nádraží (29. dubna 2024, RegioJet)

"RegioJet pokračuje v růstu a inovacích. S více než 11 miliony cestujících přepravených v minulém roce a úspěchem v nejnovějších veřejných zakázkách otevíráme tuto novou lounge, která reflektuje naši ambici poskytovat nejvyšší možnou kvalitu služeb," řekl zakladatel a majitel RegioJetu Radim Jančura. Kombinace a propojení tvarů a materiálů, charakteristických pro žluté vagony, světelného designu a klavírních melodií spoluvytváří jedinečnou atmosféru.

Atelier Patrika Kotase stojí za koncepcí rekonstrukce pražského Hlavního nádraží, která byla zahájena před 15 lety v nové odbavovací hale i pod historickými ocelovými halami a probíhala až do nedávné minulost. "Pro Radima Jančuru a jeho RegioJet už přes 19 let vytváříme vizuální styl jeho lokomotiv, vagónů a autobusů. A právě toto spojení nádherného nádraží a žlutých vlaků stojí za konceptem interiérového designu nově otevírané lounge RegioJetu," uvedli Patrik Kotas a Jan Brožek, hlavní designéři nové čekárny pro cestující. 


Nová čekárna RegioJetu na pražském hlavním nádraží (29. dubna 2024, RegioJet)

Pod vedením Patrika Kotase vznikl prostor, který dokonale propojuje styl a praktičnost. Lounge s kapacitou 104 osob nabízí návštěvníkům pohodlná křesla a sedací boxy pro větší soukromí. Strategická poloha lounge v odjezdové hale nádraží usnadňuje cestujícím přístup a zároveň poskytuje klidnou oázu uprostřed městského shonu. Srdcem nové lounge je klavírní křídlo značky Essex, vybavené systémem PianoDisc s automatickým přehráváním pro doplnění příjemné atmosféry. Křídlo, umístěné v centru lounge na kruhovém pódiu, je nejen designovým středobodem prostoru, ale především zdroj živé hudby v široké škále hudebních žánrů od pop music až po vážnou hudbu.

Cestující RegioJet mají tradičně k dispozici množství prémiových služeb zdarma. Samozřejmostí jsou bezplatné moderní toalety, vysokorychlostní internet, klimatizace, nabídka nápojů a denní tisk. K dispozici jsou dva sodobary a tři profesionální kávovary. Dva kávovary jsou plně automatické, jeden pákový pro baristy. Lounge je vybavena hustou sítí zásuvek 230V a USB u každého boxu pro pohodlné dobíjení mobilních zařízení a notebooků. Osvěžující novinkou je samoobslužný zmrzlinovač na výrobu tradiční točené zmrzliny, která bude pro cestující RegioJetu také zcela zdarma!


Nová čekárna RegioJetu na pražském hlavním nádraží (29. dubna 2024, RegioJet)

Železnice teď

Kubova Huť:
zdroj: https://www.sumavanet.cz/

Kořenov:
zdroj: http://www.zubacka.cz/

Tip na další webkamery
nám pošlete na mail!

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!