Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

ČD zahájily prodej jízdenek pro nový jízdní řád

ČESKÁ REPUBLIKA - V předprodeji u pokladních přepážek Českých drah již mohou cestující kupovat jízdenky pro spoje Českých drah v novém jízdním řádu 2024. Navíc až do 9. prosince bude zajištěn předprodej za aktuální ceny.

Od začátku tohoto týdne je pak navíc spuštěn také předprodej elektronických jízdenek v e shopu a v aplikaci Můj vlak a rezervací na dálkové vlaky...


Ilustrační foto (nedatováno, České dráhy)

"Jízdenky použitelné pro spoje Českých drah v jízdním řádu 2024 lze u pokladních přepážek kupovat v klasickém předprodeji 60 dní už od první poloviny října. V těchto dnech jsme spustili předprodej jízdenek a rezervací prostřednictvím e-shopu a aplikace Můj vlak. Aktuálně lze nakupovat jízdenky a rezervace na období adventu, vánočních svátků a konec roku," řekl náměstek generálního ředitele Českých drah pro osobní dopravu Jiří Ješeta s tím, že prodejní systém nabízí jízdenky do více než 8700 vlaků, které České dráhy v jízdním řádu 2024 zavádějí, a rezervace do zhruba 500 dálkových spojů, které spravuje rezervační systém.

Prostřednictvím pokladních přepážek ČD, e-shopu a aplikace Můj vlak lze zakupovat také jízdenky na tisíce zahraničních spojů a zajišťovat si rezervace do stovek dálkových vlaků spravovaných rezervačními systémy partnerských železnic. Aktuálně jsou k dispozici jízdenky a rezervace pro vlaky v Německu, Rakousku a na Slovensku. Prodej dokladů pro vybrané vlaky v přepravách s Polskem a Maďarskem budou k dispozici v průběhu listopadu. Podobně až v průběhu listopadu mohou být k dispozici jízdenky a rezervace pro některé spoje, jejichž jízda je dotčena výlukovou činností.


Ilustrační foto (nedatováno, České dráhy)

České dráhy nabízejí prostřednictvím e-shopu a aplikace Můj vlak jízdenky nejen po České republice a do sousedních zemí, ale také například do Maďarska a do dalších míst Evropy, jakou jsou např. Záhřeb, Lublaň, Řím, švýcarská města od Curychu až po Ženevu, Brusel, Amsterdam, Kodaň nebo Kyjev. Aktuálně je například cena Včasných jízdenek včetně rezervace z Prahy do Vídně a Bratislavy od 374 Kč, do Berlína a Krakova od 349 Kč, do Hamburku a Frankfurtu nad Mohanem od 473 Kč, do Popradu-Tater od 448 Kč nebo do Kyjeva od 1716 Kč. Včasné jízdenky Evropa jsou nabízeny také z Brna, Ostravy a dalších míst České republiky.

"Prodáváme jízdenky mezi několika stovkami tarifních bodů v Česku a v zahraničí. Náš prodejní systém tak pracuje řádově s několika miliony kombinací s různým nástupním a cílovým stanicím, přestupními vazbami a slevami," doplnil Ješeta s tím, že navíc až do letošního 9. prosince probíhá 60denní předprodej jízdenek a rezervací na jízdní řád 2024 za současné základní ceny, a to jak na pokladnách, tak v e-shopu a v aplikaci Můj vlak.


Ilustrační foto (nedatováno, České dráhy)

Železnice teď

Kubova Huť:
zdroj: https://www.sumavanet.cz/

Kořenov:
zdroj: http://www.zubacka.cz/

Tip na další webkamery
nám pošlete na mail!

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!