Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Náboráři ČD budou lákat zájemce už ve vlaku

ČESKÁ REPUBLIKA - Pokud patříte mezi lidi, kteří hledají novou práci nebo chtějí vyměnit tu stávající, České dráhy spouští novou kampaň. Takzvané Vlaky pracovních příležitostí budou nyní křižovat republiku.

Speciální náborové kupé bude pro zájemce připraveno v průběhu celého září na trasách vlaků z Prahy do České Třebové, Tábora nebo do Plzně...


Náborová kampaň se rozjíždí přímo ve vlacích (nedatováno, České dráhy/archiv)

Zájemci o práci u největšího železničního dopravce v České republice se v průběhu září budou moci svézt ve speciálních náborových kupé. Personalisté Českých drah v nich poskytnou všem, kteří hledají nové zaměstnání, informace o volných pracovních pozicích a také o benefitech, které České dráhy svým zaměstnancům nabízejí. Zájemci si budou moci ihned domluvit pracovní pohovor. Vlaky pracovních příležitostí pojedou opakovaně z Prahy do České Třebové, Tábora a Plzně.

"Vlak je přirozeným prostředím, kde můžeme oslovit zájemce o práci u Českých drah. K profesím, kde nejvíce hledáme nové kolegy, patří vedle strojvedoucích a průvodčích také mechanici nebo posunovači. A právě mezi našimi zákazníky, kteří vlak často používají ke svým cestám, může být řada potenciálních zaměstnanců," řekla Blanka Havelková, náměstkyně generálního ředitele pro lidské zdroje. Doplnila, že zájemci o práci si budou moci v náborovém kupé nezávazně popovídat s našimi personalisty o pracovních příležitostech v naší společnosti, a pokud je naše nabídka zaujme, domluví se s nimi na termínu pracovního pohovoru.


Zájemci se mohou seznámit s profesemi přímo ve vlaku (nedatováno, České dráhy/archiv)

Vlaky pracovních příležitostí s náborovými kupé pojedou během září na třech trasách – z Prahy do České Třebové, Tábora a Plzně a zpět. O tom, že jsou ve vlaku přítomní náboráři Českých drah, informuje cestující vlakový personál a také vylepené plakáty. Cestující, kteří náborová kupé navštíví, dostanou od personalistů Českých drah drobný dárek.

Ve dnech 7., 12. a 19. září pojedou personalisté na vlacích z České Třebové v 9.15 hodin do Prahy, zpět z Prahy pak v 15.03 hodin. Ve dnech 19. a 20. září z Prahy v 16.46 hodin do T8bora, následující den pak v 8.00 hodin z Tábora zpět do Prahy. A v neposlední řadě pak ve dnech 13. a 26. září dz Prahy v 15.13 do Plzně, zpět hned následující dny v 8.21 hodin z Plzně do Prahy. "Další podrobnosti o náborových kupé jsou k dispozici na stránkách Českých drah v sekci Kariéra, na kterých zájemci o práci u Českých drah najdou také výpis aktuálně volných pozic," dodal tiskový mluvčí Českých drah Petr Pošta.


Informační banner k náborové kampani (nedatováno, České dráhy/archiv)

Železnice teď

Kubova Huť:
zdroj: https://www.sumavanet.cz/

Kořenov:
zdroj: http://www.zubacka.cz/

Tip na další webkamery
nám pošlete na mail!

Počasí Praha 1 - Slunečno.cz

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!