Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Odbory DP v Ústí k MDŽ obdaroval desítky žen

ÚSTÍ NAD LABEM - O tom, jak překvapit své zaměstnankyně, mohou vyprávět v Dopravním podniku města Ústí nad Labem. Ty při příležitosti Mezinárodního dne žen totiž dostaly od odborové organizace dárek.

A všechny ženy byly z dárků mile překvapeny. Celkem odbory obdarovaly 46 žen, z toho menší polovinu tvoří přímo řidičky...


Jan Hampejs a Ivana Sláviková (7. března 2018, Odborová organizace DP).

I přesto, že odborová organizace při ústeckém dopravním podniku k této tradici přistoupila již po několikáté, našla se řada žen řidiček i technicko-administrativních pracovnic, které dárek překvapil. Odbory totiž i tentokrát, připravily pro své ženy - členky akci jinak velkolepěji a každou ženu obdarovaly nejen dárkovou kartou do hypermarketu Globus v hodnotě 200 korun, dárkovým balíčkem s tělovým mlékem a mýdlem a také tekutý prací prostředek. Celkem jich bylo 46.

Předseda odborové organizace Dopravního podniku města Ústí nad Labem Jan Hampejs vyzdvihl, že společnost se již dívá na řidičky za volantem jinak. "Je to patrné také například tím, že žen za volantem přibývá. V současné době jich máme v Ústí za volantem zaměstnaných celkem 21," vyzdvihl Hampejs.


Dary dostala i trolejbusačka Zuzana Dručkovová (7. března 2018, Odborová organizace DP).

Informačním portálem Vlčoun.cz oslovené řidičky trolejbusů i autobusů potvrdily, že je dárky od odborů mile překvapily. "Když mi dopoledne zazvonil telefon a předseda odborové organizace Jan Hampejs se zeptal, jestli se může zastavit u mě doma a popřát mi k svátku Mezinárodního dne žen, byla jsem velice mile překvapena," řekla pře přebírání dárků trolejbusačka Zuzana Dručkovová.

Radost nad tím, jak se odbory starají o své členky a členy, neskrývala ani řidička autobusu Ivana Sláviková. Překvapena byla i další zaměstnankyně Dopravního podniku města Ústí nad Labem. "Odbory v našem podniku na nás v tento den nezapomněly," doplnila například Kateřina Kuklová.


Také Kateřina Kuklová je za dárky ráda (7. března 2018, Odborová organizace DP).

Marie Povová, řidička trolejbusu už zaslechla, že odbory i letos na Mezinárodní den žen chystají. "Nikdy by mne ale nenapadlo, že dostanu kosmetický balíček s gelem na praní a kartou do Globusu v jednom. Jsem ráda, že se odbory takto starají nejen o ženy v den jejich svátku, ale po celý rok o všechny odboráře, řekla. Nezbývá, než se přidat ke gratulantům. I Informační portál Vlčoun.cz tak všem ženám v dopravě, nejen těm ústeckým, přeje krásný svátek!


Marie Povová nějaké překvapení čekala (7. března 2018, Odborová organizace DP).

Ústecký kraj teď

zdroj: http://www.kr-ustecky.cz/

zdroj: http://www.chmi.cz/

Počasí Ústí nad Labem - Slunečno.cz

Redakce Ústí nad Labem:

210 vysocina
Krajská redakce Vlčoun.cz:
- Filip Vlček
- František Živnůstka
- Miroslav Hruška

Chcete posílit náš tým?
Možná hledáme právě vás!
Více informací zde.

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!