Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Předprodej u Hraničáře koncem února skončí

ÚSTÍ NAD LABEM - Dopravní podnik města Ústí nad Labem plánuje od 1. března 2017 uzavření Předprodeje jízdenek u Hraničáře. Od uvedeného data již nebude možné nakupovat jízdenky v této provozovně.

Ačkoli prodejna jízdenek odtud zmizí, jízdenky si tady cestující koupí stále. Z automatu, kde lze platit i platební kartou...


Předprodej jízdenek u Hraničáře končí (27. ledna 2017, Margita Koritenská).

Pro naše cestující jsou připraveny dvě varianty možnosti zakoupení jízdního dokladu. Cestující, kteří využívají předplacené jízdné, rádi přivítáme v rekonstruovaném Zákaznickém centru v Revoluční ulici. Pro zákazníky, kteří používají pouze jednorázové jízdné, bude na stávajícím místě instalován nový jízdenkový automat, na kterém bude možné zaplatit i bezkontaktní platební kartou.

Provozovna bude uzavřena hned z několika důvodů. "Stávající pracovní prostředí má nízký potenciál takového zlepšení, aby odpovídalo moderním podmínkám, nesplňuje bezpečnostní požadavky z hlediska nákupu pro cestující a legislativní požadavky ve vztahu k ochraně osobních údajů," uvedl tiskový mluvčí dopravního podniku Luboš Heřman. Po technické stránce pak má Předprodej zastaralé elektrické vedení s častými výpadky proudu a také zvýšené provozní náklady. Odstranění výše uvedeného by vyvolalo nutnost rozsáhlé rekonstrukce. To je výčet hlavních důvodů, které vedly k rozhodnutí o uzavření tohoto pracoviště.


Prodejnu zde nahradí nový jízdenkový automat (27. ledna 2017, Margita Koritenská).

"V roce 2016 jsme kompletně zrekonstruovali naše Zákaznické centrum v ulici Revoluční, které je od Hraničáře vzdálené pouze pár set metrů nebo jednu zastávku MHD. V zákaznickém centru jsou navíc čtyři multifunkční okénka, která zajistí dostatečný prostor pro odbavení co největšího počtu cestujících tak, aby zde nedocházelo k vytváření front. Nerušíme pracovní místa a zaměstnance převádíme do Zákaznického centra do Revoluční ulice," ubezpečil výkonný ředitel dopravního podniku Libor Turek.

Prodej jízdenek a předávání informací pro cestující probíhá uvnitř budovy, cestující tak nejsou vystaveni nepříznivým klimatickým podmínkám a v létě je prostor haly klimatizovaný. Komfortnost odbavení zajišťuje informační vyvolávací systém.


Kupon si u Hraničáře koupíte naposledy koncem února (27. ledna 2017, Margita Koritenská).

Cestující však o možnost nákupu jízdenek u Hraničáře nepřijdou. K Hraničáři bude umístěn jeden ze tří nových jízdenkových automatů, ve kterém zatím bude možno zakoupit pouze jízdenku pro jednotlivou jízdu, ale již s možností využití platební karty.

"Staré jízdenkové automaty na výdej jízdenek plánujeme postupně zrekonstruovat v několika etapách. Během měsíce února budou umístěny 3 nové jízdenkové automaty. V budoucnu se připravuje i prodej časových kupónů na vybraných exponovaných místech, které půjde pořídit právě přes jízdenkové automaty," dodal Jiří Randák, provozně technický náměstek. Zavedení automatů, kde lze platit i platební kartou, je předvoj před novým odbavovacím systémem se zaměřením na co největší komfort pro cestující a zároveň jednoduchost systému s podporou nejmodernějších technologií.


Co bude s prostorami dál, není zatím jasné (27. ledna 2017, Margita Koritenská).

Ústecký kraj teď

zdroj: http://www.kr-ustecky.cz/

zdroj: http://www.chmi.cz/

Počasí Ústí nad Labem - Slunečno.cz

Redakce Ústí nad Labem:

210 vysocina
Krajská redakce Vlčoun.cz:
- Filip Vlček
- František Živnůstka
- Miroslav Hruška

Chcete posílit náš tým?
Možná hledáme právě vás!
Více informací zde.

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!