Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Tip: Pojeďte v březnu na Autosalon do Ženevy

PRAHA, ČESKÉ BUDĚJOVICE - Pokud uvažujete o zajímavém dárku pro milovníka aut, nebo automobily zajímají přímo vás, Informační portál Vlčoun.cz nabízí zajímavý tip. Co takhle březnový zájezd na Autosalon do Ženevy?

Cestovka Quicktour nabízí v termínu od 14. do 17. března 2019 zájezd, kde si na své přijdou jak milovníci veteránů, tak i vlaků...


Autosalon v Ženevě nabídne novinky ze světa aut (nedatováno, Dreamstime).

Z České republiky se bude odjíždět 14. března v pozdních večerních hodinách, odjezdová místa jsou z Prahy, Benešova, Votic, Tábora, Českých Budějovic a Třeboně a přes noc se přejede přes Německo do Francie. Hned další den ráno je naplánovaná zastávka ve městě Mulhouse, kde je největší automobilové muzeum veteránů švýcarského průmyslníka a sběratele Fritze Schlumpfa. Zde si bude možné prohlédnout více než 400 nablýskaných veteránů od počátků automobilového vývoje až po současnost, k vidění bude 150 vozů značek Bugatti, Ferrari, Rolls-Royce a Mercedes.

"Poté se přesuneme se do druhého největšího železničního muzea na světě o rozloze šest tisíc metrů čtverečních," uvedl jednatel pořádající Cestovní agentury Quicktour Kamil Krupka. Tady bude k vidění 60 lokomotiv všech druhů včetně slavného TGV s evropským rekordem z roku 2007 o rychlosti 574,8 kilometrů za hodinu. Ubytování je zajištěno v centru nádherného středověkého města Murten ve Švýcarsku. Večer si budete moci vychutnat atmosféru zdejších restaurací a kaváren nebo se projít po březích Murtenského jezera.


Autosalon v Ženevě je lákadlem pro tisíce lidí (nedatováno, Dreamstime).

Po snídani třetí den zájezdu zájezd pokračuje do Ženevy na celodenní návštěvu 89. ročníku autosalonu v Ženevě. I tady bude možnost návštěvy centra města s průvodcem, kam bude možný přesun městskou dopravou. "Uvidíte Staré město s katedrálou St. Pierre, nejstarší dům v Ženevě Maison Tavel, krásné náměstí s Justičním palácem Place Bourg de Four, radnici Hotel de Ville a největší vodotrysk v Evropě Jet d´Eau," doplnil Krupka. Nezapomenutelným zážitkem je plavba lidí po jezeře. Po skončení návštěvy autosalonu odjezd do České republiky, kam se autobus vrátí v ranních hodinách 17. března. 

Cena zájezdu činí 4890 korun, třetí dospělý na přistýlce 4590 korun a děti do 10 let na přistýlce platí jen 2890 korun. Zahrnuje jednu noc ve tříhvězdičkovém hotelu Murten ve Švýcarsku, jednu snídani, dopravu autobusem a služby průvodce. Nezahrnuje vstupné do navštěvovaných objektů v přibližné ceně 30 Euro, vstupné na Autosalon v Ženevě zhruba 16 CHF), jednolůžkový pokoj za 900 korun a kompletní cestovní pojištění v ceně 144 korun. 

Podrobnější informace...
- Kompetní informace o termínu, ceně a programu najdete zde.
  (zdroj: www.quicktour.cz).


Začátkem zájezdu je v plánu návštěva automobilového muzea (nedatováno, Dreamstime).

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!