Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Středočeský kraj má tři nejlepší stavby v zemi

STŘEDOČESKÝ KRAJ - Tři ceny získal Středočeský kraj jako investor v soutěži o nejlepší dopravní stavby v roce 2015. Úspěšné byly stavby v Poděbradech, Mladé Boleslavi a lávka přes Sázavu.

Předání cen pro nejlepší přihlášené projekty ve 13. ročníku soutěže se uskutečnilo minulý týden v Betlémské kapli v Praze...


Lávka přes nádraží v Poděbradech (nedatováno, Středočeský kraj).

Titul Česká dopravní stavba, dopravní technologie a výrazná inovace v dopravě 2015 získala stavba Přemostění přes železniční trať v Poděbradech. Cenu Ministerstva dopravy získal Středočeský kraj za úspěšně realizovaný projekt Severovýchodní tangenta v Mladé Boleslavi. A uspěl i další projekt hrazený Středočeským krajem – Visutá lávka přes řeku Sázavu, který získal Cenu Státního fondu dopravní infrastruktury.

"Všech tří ocenění si velmi vážím. Považuji je za objektivní zhodnocení úsilí, které Středočeský kraj věnuje zlepšení dopravní situace v regionu. Děkuji ještě jednou všem, kteří se podíleli nejen na oceněných projektech, ale i na všech ostatních dopravních stavbách v kraji, jež pomohly zlepšit život obyvatel středních Čech," komentoval úspěch kraje v soutěži hejtman Středočeského kraje Miloš Petera, který má oblast dopravy v krajské radě na starosti.


Severovýchodní tangenta v Mladé Boleslavi (nedatováno, Středočeský kraj).

Ceny za Středočeský kraj na čtvrtečním slavnostním večeru ve slavnostních prostorách auly Českého vysokého učení technického přebírali Václava Štědrá, zástupkyně ředitele pro ekonomické řízení Krajského úřadu Středočeského kraje (KUSK), a Zuzana Urbancová, vedoucí Oddělení pozemních komunikací Odboru dopravy KUSK. Do soutěže Česká dopravní stavba, dopravní technologie a výrazná inovace v dopravě 2015 se přihlásilo celkem 52 projektů. O udělení titulů a cen rozhodovala odborná porota v čele s Miroslavem Svítkem, děkanem Dopravní fakulty Českého vysokého učení tehcnického v Praze.

"Úspěch v roce 2015 je pro nás výzvou, abychom se i nadále snažili realizovat podobně kvalitní stavby. Ale upřímně, mnohem větší radost by mi udělala skutečnost, kdyby se konečně začaly budovat rozhodující dopravní stavby, které podstatným způsobem zlepší dopravní situaci ve středních Čechách. To je především dostavba Pražského okruhu, středočeská část dálnice D3, propojení dálnic D7 a D8 s obchvatem Kralup a Vestecká spojka s napojením na D1," doplnil hejtman Miloš Petera.


Lávka pro pěší přes řeku Sázavu (nedatováno, Středočeský kraj).

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!