Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Místní komunikace v Náchodě čekají opravy

NÁCHOD - Motoristé v Náchodě se po prázdninách dočkají opravených silnic. Informovalo o tom tiskové oddělení městského úřadu s tím, že celkem se nového povrchu vozovky dočká celkem 14 ulic.

Město Náchod do oprav místních komunikací investuje nemalé peníze pravidelně, a nejinak tomu bude i v letošním roce...


Ulice Na Přadýnku se dočká opravy (červen 2016, Městský úřad Náchod).

"V první polovině června byly vytypovány v obvodu města Náchoda komunikace ve špatném stavebním stavu a navržena co možná nejefektivnější a současně nejlevnější varianta jejich opravy," informovala tiskový mluvčí náchodského městského úřadu Nina Adlof. V průběhu měsíců června a července tedy opraví Technické služby města Náchoda například ulici V Náměrkách, a to od mostu přes řeku Metuji po křižovatku s cyklostezkou do Pekla.

Dále se silničáři podívají na ulici Pod Brankou od lesa po křižovatku s ulicí Dobenínskou, dále na zmíněnou Dobenínskou, a to od křižovatky s ulicí Novoměstskou po začátek garáží a nebo ulice U Zastávky od zahradnictví po tunel či ulici Pod Homolkou. Opraveného povrchu se dočká také ulice Zámecká, Máchoda, Smetanova, Ovocná, Na Přadýnku, Myslbekova a Bílkova. Vítkova a Müllerova se dočkají opravy největších nerovností a prohlubní po přípojkách, a to i přes blížící se kompletní rekonstrukci těchto ulic. 


Také Myslbekovu ulici na čas zahradí dělníci (červen 2016, Městský úřad Náchod).

"Jsem rád, že jsme opět našli v městském rozpočtu potřebné dva miliony korun. Většina vybraných komunikací má popraskaný, vyspravovaný a místy propadlý povrch a opravu si rozhodně zaslouží. K opravám bude využita tzv. trysková metoda a následně proveden nátěr asfaltovou emulzí," upřesnil postup starosta Jan Birke.

Kromě uvedených komunikací již probíhají opravy chodníků v ulicích Holubova a Štefkova a v letošním roce bude zrekonstruován i chodník v ulici Myslbekova od ulice Jugoslávské kolem mateřské školy po křižovatku s ulicí Bílkova. Oprava čeká dále také chodníky v ulici U Vodojemu od srpna do září a kompletně opravena bude příjezdová cesta, parkovací plochy a chodník na Karlově kopci v ulici Zahradní za domem čp. 336, kde město předpokládá termín prací v říjnu.


Pod Brankou je další z opravovaných ulic (červen 2016, Městský úřad Náchod).

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!