Get Adobe Flash player

Vlčoun.cz na facebooku

Lajkněte náš facebook...

Inzerce

20191001 csad vsetin 01

Vybíráme napříč z krajů...

 Oprava sesuvu u Žalhostic
vyjde na sto milionů

 Historická vozidla MHD byla
lákadlem do Brna

 Oslavy 125 let MHD v Plzni
navštívily tisíce lidí

 V Praze si premiéru odbyly
hybridní Urbanwaye

Za jízdné v Ostravě příští rok zaplatíme stejně

OSTRAVA - Cestující Dopravního podniku Ostrava nemusí ani v příštím roce počítat se zvýšenými náklady na městskou hromadnou dopravu. Stejná zůstane cena u krátkodobých i dlouhodobých jízdenek.

Výši jízdného ostravský dopravní podnik naposledy změnil již před dvěma lety v lednu 2017, a to v rámci sloučení zón v Ostravě...


Jízdné zůstane v ostravské MHD stejné i příští rok (18. března 2015, Filip Vlček).

"Lidé jsou v poslední době vystaveni oznámením o zdražování klíčových komodit, jako je například plyn nebo elektřina. Jsem rád, že naše jízdné jim v příštím roce náklady nezvýší a podařilo se nám udržet stejné ceny u všech typu jízdenek," řekl na páteční tiskové konferenci generální ředitel a předseda představenstva Dopravního podniku Ostrava Daniel Morys. Stejné tak zůstávají ceny jízdenek papírových i elektronických.

Dopravní podnik Ostrava ale od ledna změní Smluvní přepravní podmínky, které budou vstřícnější vůči cestujícím bez jízdenky. Koupí-li si přistižený černý pasažér do sedmi dnů nový roční kupón, zaplatí místo plné sazby přirážky ve výši 1500 korun pouhou třetinu, tedy 500 korun. Jízdenka musí být platná v okamžiku předložení v zákaznickém centru a může být nahraná buď na bankovní platební kartě nebo na ODISce.


DP pouze nabídne výhodnou nabídku černým pasažérům (3. října 2018, Filip Vlček).

Dopravní podnik Ostrava v loňském roce vyhlásil velkou amnestii, která se setkala s velkým úspěchem. Letos také dopravce přichází s touto šancí s tím, že Dopravní podnik Ostrava nechce cestující perzekvovat "My chceme, aby si naši cestující uvědomili, že platit za jízdu v městské hromadné dopravě je normální. Zároveň pevně věříme, že jim naším přístupem, kvalitou služeb, komfortem a spolehlivostí umíme tuto investici vrátit," doplnil Morys Daniel Morys.

Novinkou je taky posunutí termínů pro dodatečné předložení jízdního dokladu ze tří pracovních dní na sedm pracovních dní a úhradu snížené tarifní přirážky ze sedmi kalendářních dnů na sedm pracovních dnů. "Příjemnou změnou pro uživatele ostravské MHD a karet ODISka je také nedávné spuštění nové verze Zákaznického portálu ODISky na adrese odiska.dpo.cz. Nový e-shop, ve kterém mohou cestující nakoupit a spravovat své jízdenky na ODISkách byl vytvořen ve spolupráci se společnostmi Koordinátor ODIS a Telmax," uzavřela tisková mluvčí dopravního podniku Karolína Rycková.


Jízda tramvajemi, trolejbusy i autobusy zůstane stejná (18. července 2014, Filip Vlček).

Moravskoslezský kraj teď

zdroj: https://pocasi.miksa.cz/

zdroj: http://portal.chmi.cz/

Počasí Ostrava - Slunečno.cz

Redakce Ostrava:

214 moravskoslezsky
Krajská redakce Vlčoun.cz:
- Filip Vlček

Chcete posílit náš tým?
Možná hledáme právě vás!
Více informací zde.

Ostrava na youtube:

Ptáme se vás:

Preferujete klasické linky trolejbusů pod trolejovým vedením a nebo jste spíše pro parciální trolejbusy mimo troleje?
 

Naši mediální partneři:

      
20170702 spoluprace dopravacek

Kvalitní české firmy a zajímavé akce v dopravě:

    20160301 banner down 03 20160301 banner down 04 
Chcete být vidět na tomto místě a oslovit tak tisíce návštěvníků měsíčně? Napište nám a dozvíte se více!